Skicka offertförfrågan

Sartena Uterum & Inglasning

ÅTERFÖRSÄLJARE UTSTÄLLNING

Maskinvägen 11, Karlskoga, Sverige

0586-50735

info@sartex.se

http://sartex.se/sartena/

Sartex/Sartena Uterum & Inglasningar har varit verksamma på marknaden i över femton år och finns idag tillgängliga i städerna Karlskoga, Filipstad, Degerfors, Storfors och Kristinehamn.
expodu_uterum_valmattak_sprojs_solo_aterforsaljare_satrex

Välkommen till oss på Sartena Uterum & Inglasning!

poolhus expodul uterum limträstomme poolöverbyggnad insida

 

SARTENA UTERUM & INGLASNINGAR | ÅTERFÖRSÄLJARE MED UTSTÄLLNING

Expodul Uterums återförsäljare med utställning erbjuder dig som kund en möjlighet att känna och klämma på våra produkter för att underlätta din beslutsprocess. Med bra stöd från kunniga återförsäljare såsom Sartena Uterum & Inglasning får du hjälp att hitta rätt lösningar för dina unika förutsättningar.

Upptäck kompletta uterum >

 


MÅTTANPASSAD KVALITÉ

Expodul Uterum är en produktionsenhet och genom samarbete med Sartena Uterum & Inglasning når våra produkter slutkunden. Vi vill erbjuda dig som kund måttanpassade lösningar av kvalitativa uterumsprodukter, både dig som vill montera själv med även dig som önskar totalentreprenad.

Expodul Uterum har över 30 års erfarenhet av konstruktion och egen tillverkning av uterum, verandor och glaspartier, med det bredaste uterumsortimentet på marknaden. Vi har varit verksamma sedan år 1975 och vår vision är att skapa måttanpassade uterum för livskvalité, i kontakt med naturen.

Läs mer om oss på Expodul Uterum >

Börja skapa ditt perfekta uterum online!

Använd vår 3D-uterumsguide för att enkelt bygga ihop ditt unika uterum. Varje uterum behöver måttanpassas för bästa möjliga lösning. Börja bygga din uterumsdröm direkt på webben!

Uterumsguide 3D-verktyg