Skicka offertförfrågan

Uterumsguide 3D-verktyg

Vi på Expodul Uterum har tagit fram ett enklare sätt för dig som kund att skapa egna uterum, inglasningar och tak. Vår idé är att du lätt ska kunna skapa ett uterum som följer dina förutsättningar och unika mått. Våra 3D-guider är dynamiska, vilket innebär att du kan ange dina exakta mått och därifrån få ditt exakta pris. För kompletta uterum kan standardpartier väljas, alternativt kombineras med måttanpassade partier för bästa lösning med lägsta pris.

Stommar, tak, skjutpartier, fasta partier, bröstningar, överljus, vädringsluckor och snedkapade partier finns i våra guider. Det du själv inte lyckas lösa i våra guider hjälper vi dig med. Sänd några rader med beskrivning för dina önskemål, så återkopplar vi!
Använd våra 3D-guider och bygg fram ditt nya drömprojekt! 

En illustrerad bild av ett uterum i uterumsguiden i Expodul Uterums 3D-verktyg

Uterumsguiden 3D

Använd vår 3D-uterumsguide för att enkelt bygga ihop ditt unika uterum. Varje uterum behöver måttanpassas för bästa lösning. Välj därför önskad längd, djup, höjd, takvinkel och säsong. Därefter väljs önskade partier eller väggar för att se ditt kompletta uterum med pris. I specifikationen kan du se alla delpriser.
Du kan också utgå ifrån ett förskapat exempel, om det finns en modell som passar dig i smaken. Därefter kan du gör de ändringar som önskas.
Prova själv!

Illustrerat glasparti i glaspartiguiden i Expodul Uterums 3D-verktyg

Glaspartiguiden 3D

Skapa ditt glasparti med hjälp av vår smarta 3D-glaspartiguide. Här får du ett smidigt sätt att visualisera samt att få en prisuppgift på ett valfritt måttanpassat glasparti. Du kan skapa allt ifrån skjutpartier, fasta partier, till olika kombinationer med bröstning, överljus eller vädringslucka. Under “Lägg till byggdel” finns våra snedkapade partier.
Våra partier i standardmått finns på hemsidan. Självklart är det du som bestämmer måtten!

Ett illustrerat uterumstak i Expodul Utetums takguide i deras 3D-verktyg

Takguiden 3D

Söker du ett uterumstak till befintlig stomme? Eller letar du efter ett tak som är stabilare och inte minst snyggare än korrigerad plast? Prova då att skapa ett kanalplasttak i vår 3D-takguide. Välj utförande och ange dina önskade mått, eller välj mått för hela takskivor. Se därefter ditt pris.

Ett illustrerat gavelspetsfönster för uterum i Expoduls 3D-verktyg trekantsguiden

Gavelspetsfönster 3D guide

Komplettera ditt uterum med ett måttanpassat trekantsfönster. Här kan du själv skapa ett snedkapat glasparti efter dina önskemål. Välj säsong och ange dina mått och se ditt pris direkt.
Skapa och visualisera ditt snedkapade glasparti med vår 3D-guide!

En illustrerad bild av ett uterum med sadeltak och kanalplast gjord i Expoduls 3D-verktyg

VIDEO | Uterum sadeltak i 3D

Så här bygger du ditt uterum med sadeltak i vårt 3D-verktyg. Se hur du snabbt och enkelt kan måttanpassa och färgsätta ditt unika uterum och samtidigt se pris under hela tidens gång. När du är klar är det bara att ladda hem en specifikation för att eventuellt diskutera med din snickare, eller så kan du begära en offert direkt på webben.

En illustrerad bild av ett uterumrumstak av kanalplast gjord i Expoduls 3D-verktyg

VIDEO | Kanalplasttak i 3D

Se hur enkelt du skapar ett uterumstak i kanalplast med vårt 3D-verktyg. Videon beskriver hur lätt det är att skapa ett måttanpassat kanalplasttak för uterum där du har möjlighet att anpassa takets storlek, utformning och säsongsanpassning. Ladda sedan hem en specifikaion eller begär en offert, så återkommer vi inom kort.

Share