Skicka offertförfrågan

Om oss

Expodul Uterum har över 30 års erfarenhet av konstruktion och egen tillverkning av uterum, verandor och glaspartier och har det bredaste sortimentet på marknaden. Vi har varit verksamma sedan år 1975 och vår vision är att skapa måttanpassade uterum för livskvalité, i kontakt med naturen.

Expodul Inredningar AB Forserum

Huvudkontor - Utställning
Sörbyvägen 7, 571 78 Forserum
Tel. 0380-377 130,
info@expodul.se
Bankgiro, 217-3326,
Org. nr: 556200-4142, VAT.no: SE556200414201

Öppettider
Mån-Fre: 07.00-16.00
Lör-Sön: Stängt

Expodul Inredningar AB Malmö

Kontor - Utställning
Järnyxegatan 3, 213 75 Malmö
Tel. 040-6084140
infomalmo@expodul.se


Öppettider:
Mån-Fre: 10.00-17.00
Helger: Var vänlig gör tidsbokning per telefon för besök i vårt showroom


expodul-uterum_tillbehör

Utställning i Forserum

Varmt välkomna att besöka vår utställning samt huvudkontor i Forserum! Där kan du ta del av vårt breda sortiment, tala med våra säljare, samt känna och klämma på alla våra produkter. Kanske kan vi även inspirera dig till ditt framtida utrumsbygge!

expoduluterum_utstallning_malmo

Utställning i Malmö

Bor du i Malmö-trakten eller är du på sydligare besök? Passa då på att svänga in och kika på vår fina utställning och kontor! Där finns hela vårt sortiment i trevliga miljöer och riktigt fina uterum.

expodul-uterum_om-oss_personal

Sommarjobba hos oss 2020!

Är du intresserad av att arbeta med oss och vara med och skapa uterum och inglasningar? Vi arbetar med unika produkter och sätter stort värde på kvalité.

Vår fabrik ligger i Forserum strax utanför Jönköping. Jobba i glasparti-tillverkningen eller var med och producera måttanpassade limträstommar och uterumstak.
Är detta något för dig? Kontakta leanita@expodul.se, 0380 377 139

kjell-winkander_af

Jobba med oss.

Vill du bli återförsäljare av måttanpassade uterum och inglasningar? Vi har stor erfarenhet med att jobba mot återförsäljare och hjälper gärna till att ta fram skräddarsydda förslag och ritningar till potentiella projekt.

Med våra produkter förenklar du arbetet och förkortar byggprocessen! Ett mer effektivt sätt att arbeta.

xpodul-uterum_om-oss_personal

Vilka är vi?

Vi på Expodul Uterum tillverkar måttanpassade uterum och inglasningar. I vår fabrik i Forserum arbetar vi med stora bearbetningsmaskiner för limträ och aluminium, men även bearbetar och monterar vi produkterna för hand. Vi hanterar din order unikt och sätter stort värde i slutproduktens kvalité. Detta gör oss till experter på uterum och inglasning och vi ser alltid till att din order packas och hanteras på rätt sätt!

limtrastomme_pulpet_sprangskiss

Vi gör uterum enkelt!

Vår idé är att bearbeta limträstommen med precisa urjackningar, för att få ett snabbt och enkelt montage. Många detaljer får exakta placeringar och på så sätt blir det lättare för dig som kund att montera ditt uterum. De monteringsverktyg som krävs är ett bra vattenpass och skruvdragare.

Taköverhäng på uterummet skapas genom att takstolarna passerar igenom den främre bärlinan. Om ni önskar taköverhäng även på sidorna av uterummet vi absolut tillämpa detta till er konstruktion.

expodul_uterum_obrutet tak_solopartier med sprojs_oxnehaga2

Om Expodul Uterum