Skicka offertförfrågan

Om oss

Expodul Uterum har över 30 års erfarenhet av konstruktion och egen tillverkning av uterum, verandor och glaspartier och har det bredaste sortimentet på marknaden. Vi har varit verksamma sedan år 1975 och vår vision är att skapa måttanpassade uterum för livskvalité, i kontakt med naturen.

Expodul Inredningar AB Forserum

Huvudkontor - Utställning
Sörbyvägen 7, 571 78 Forserum
Tel. 0380-377 130,
info@expodul.se
Bankgiro, 217-3326,
Org. nr: 556200-4142, VAT.no: SE556200414201

Öppettider
Mån-Fre: 07.00-16.00, Telefontid: 9.30-16.00
Lör-Sön: Stängt

uterumstillverkning forserum profilbearbetning expodul uterum

Ledig tjänst | Produktionsansvarig i Forserum

Är du pusselbiten som vi söker?

Effektiv produktion och god leveranssäkerhet är viktiga ledord på företaget. Som produktionsansvarig hos oss kommer du ha ett övergripande ansvar för vår produktion och vara en nyckelperson för vår fortsatta utveckling av företaget och våra medarbetare. Du är drivande i ständiga förbättringar, ledtidsoptimering och allmän produktionsutveckling i syfte att möta krav från kunderna genom nära samarbete med säljavdelningen. Tillsammans med HR har du personalansvar för produktionsledare och övrig produktionspersonal. Du kommer i denna roll ingå i vår ledningsgrupp.

Vänligen skicka ansökan till hr@expodul.se. Vi ser gärna att du ansöker snarast då urvalet sker löpande. Senaste ansökningstiden är den 2021-11-15.
Önskar du mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Leanita Putri (0380-377139)

expodul-uterum_om-oss_inlagg

Vi kan uterum | Kvalité från det Småländska Höglandet

Genom att ha arbetat med uterum och inglasningar under lång tid och samtidigt flyttat vår fabrik till större lokaler år 2011 har vi samlat massor av kunskap och idéer för att utveckla vårt koncept av måttanpassade uterum. Vi tillverkar vår stommar och glaspartier med millimeter-precision och ser till att du som kund får enklast möjliga montage när du ska bygga uterum. Har du frågor om våra system? Kontakta oss!

uterum pulpettak utställning forserum

Showroom i Forserum

Varmt välkomna att besöka vår utställning samt huvudkontor i Forserum! Där kan du ta del av vårt breda sortiment, tala med våra säljare, samt känna och klämma på alla våra produkter. Kanske kan vi även inspirera dig till ditt framtida utrumsbygge!

expodul_omoss_tillverkning

Vår tillverkning av dina glaspartier

Eftersom att vår tillverkning till stört del består av måttanpassade produkter kapas alla aluminiumprofiler unikt. De granskas och kontrolleras för att sedan slussas vidare för bearbetning. Alla aluminiumprofiler hanteras ordervis vilket betyder att samtliga delar i din order tillverkas samtidigt. Detta ger oss en bättre överblick och samtidigt ser till att du får med allt du behöver till din order. De färdigbearbetade aluminiumprofilerna monteras sedan ihop med glas och packas tillsist på pall, redo att skickas med till dig!

expodul-uterum_om-oss-jobba_hos-oss_bild

Jobba hos oss

Är du intresserad av att arbeta med oss och vara med och skapa uterum och inglasningar? Vi arbetar med unika produkter och sätter stort värde på kvalité.

Vår fabrik ligger i Forserum strax utanför Jönköping. Jobba i glasparti-tillverkningen eller var med och producera måttanpassade limträstommar och uterumstak.
Är detta något för dig? Kontakta hr@expodul.se, 0380 377 139

återförsäljare uterum kjell wikander ekängen

Jobba med oss

Vill du bli återförsäljare av måttanpassade uterum och inglasningar? Vi har stor erfarenhet med att jobba mot återförsäljare och hjälper gärna till att ta fram skräddarsydda förslag och ritningar till potentiella projekt.

Med våra produkter förenklar du arbetet och förkortar byggprocessen! Ett mer effektivt sätt att arbeta.

expodul om oss personal

Vilka är vi?

Vi på Expodul Uterum tillverkar måttanpassade uterum och inglasningar. I vår fabrik i Forserum arbetar vi med stora bearbetningsmaskiner för limträ och aluminium, men även bearbetar och monterar vi produkterna för hand. Vi hanterar din order unikt och sätter stort värde i slutproduktens kvalité. Detta gör oss till experter på uterum och inglasning och vi ser alltid till att din order packas och hanteras på rätt sätt!

limträstomme uterum pulpettak skiss

Vi gör uterum enkelt!

Vår idé är att bearbeta limträstommen med precisa urjackningar, för att få ett snabbt och enkelt montage. Många detaljer får exakta placeringar och på så sätt blir det lättare för dig som kund att montera ditt uterum. De monteringsverktyg som krävs är ett bra vattenpass och skruvdragare.

Taköverhäng på uterummet skapas genom att takstolarna passerar igenom den främre bärlinan. Om ni önskar taköverhäng även på sidorna av uterummet kan vi tillämpa detta till er konstruktion.

uterum pulpettak limträstomme takfot inglasning

Om Expodul Uterum