Skicka offertförfrågan

Stockholms Glasterrass AB

ÅTERFÖRSÄLJARE UTSTÄLLNING

Stockholms Glasterrass AB är en av Expodul Uterums återförsäljare med utställning. Kontakta gärna oss på Stockholms Glasterrass AB om ni vill veta något mer!
expodul-uterum_pulpet-skarmtak_fagerslatt

VÄLKOMMEN IN TILL VÅR UTSTÄLLNING I TÄBY

  • Komplett uterum med limträstomme 115
  • Solo enkelglaspartier i grå finstruktur
  • Multi Iso kanalplasttak.
  • Exal Nordic 140 Aluminiumstomme minimodul

 

limträstomme utställning expodul uterum återförsäljare stockholms glasterrass

Välkommen in och inspireras av uterum och inglasningar. I vår utställning finner du en komplett limträstomme med pulpettak Sommar. Upptäck skjutparti och skjutfönster på bröstpanel eller känn och kläm på fast parti med vädringslucka. Se även fördelarna med Multi Iso Kanalplasttak i Opal vit kulör.

Öppettider:

Tis-fre kl. 10-17
Lördag kl. 11-15
Helgdagar stängt

Du kan även boka in ditt besök. Ring eller maila oss på Stockholms Glasterrass, välkommen!

 

MÅTTANPASSADE UTERUM & INGLASNINGAR I TUMBA

Expodul Uterum är en produktionsenhet och genom samarbete med Stockholms Glasterrass AB når våra produkter slutkunden. Vi vill erbjuda dig som kund måttanpassade lösningar av kvalitativa uterumsprodukter, både dig som vill montera själv med även dig som önskar totalentreprenad.

Expodul Uterum har över 30 års erfarenhet av konstruktion och egen tillverkning av uterum, verandor och glaspartier, med det bredaste uterumsortimentet på marknaden. Vi har varit verksamma sedan år 1975 och vår vision är att skapa måttanpassade uterum för livskvalité, i kontakt med naturen.

Läs mer om oss på Expodul Uterum >

Börja skapa ditt perfekta uterum online!

Använd vår 3D-uterumsguide för att enkelt bygga ihop ditt unika uterum. Varje uterum behöver måttanpassas för bästa möjliga lösning. Börja bygga din uterumsdröm direkt på webben!

Uterumsguide 3D-verktyg