Skicka offertförfrågan

Uterum Öst AB

PREMIUM ÅTERFÖRSÄLJARE

Strids gata 21, Linköping, Sverige

0702-337282

uterumost@telia.com

https://uterumost.se/

Med 22års erfarenhet av uterumsprojekt i Linköping och med svenska Expodul Uterum i ryggen, hjälper vi gärna till att göra din uterumsdröm till verklighet!
expodul-uterum_pulpet-skarmtak_fagerslatt

UTERUM ÖST | ÅTERFÖRSÄLJARE PREMIUM

Expodul Uterums återförsäljare Premium erbjuder dig som kund en möjlighet att känna och klämma på våra produkter för att underlätta din beslutsprocess. Med bra stöd från kunniga återförsäljare såsom Uterum Öst AB får du hjälp att hitta rätt lösningar för dina unika förutsättningar.

Upptäck kompletta uterum >

 


MÅTTANPASSADE UTERUM I LINKÖPING

Expodul Uterum är en produktionsenhet och genom samarbete med Uterum Öst AB når våra produkter slutkunden. Vi vill erbjuda dig som kund måttanpassade lösningar av kvalitativa uterumsprodukter, både dig som vill montera själv med även dig som önskar totalentreprenad.

Expodul Uterum har över 30 års erfarenhet av konstruktion och egen tillverkning av uterum, verandor och glaspartier, med det bredaste uterumsortimentet på marknaden. Vi har varit verksamma sedan år 1975 och vår vision är att skapa måttanpassade uterum för livskvalité, i kontakt med naturen.

Läs mer om oss Expodul Uterum >

Börja skapa ditt perfekta uterum online!

Använd vår 3D-uterumsguide för att enkelt bygga ihop ditt unika uterum. Varje uterum behöver måttanpassas för bästa möjliga lösning. Börja bygga din uterumsdröm direkt på webben!

Uterumsguide 3D-verktyg