Skicka offertförfrågan

Vinterträdgård i aluminium

Ett isolerat uterum med helaluminiumstomme och isolerat glastak tillför verkligen en wow-faktor. Ett uterum av aluminium passar den modernare villan perfekt och ses som en god investering.

uterum alustomme glastak inglasad uteplats

Glastak med hög takvinkel

Till alla våra uterum kan du välja glastak. Ett glastak släpper såklart in mycket dagsljus, men också värme. Därför att det bra att tänka på hur åt vilket väderstreck du planerat att bygga ditt uterum. Ett uterum med sol hela dagen kommer att bli varmt. Planera då bra vädring och markis om så önskas.

Ett glastak är en mycket attraktiv detalj och som bidrar till ljusa kvällar för oss här uppe i norden.

uterum alustomme glastak glasrum

Smidig öppning med vikpartier

Våga välja vikparti.

Många tror att ett vikbart glasparti för uterummet kostat multum, och väljer därför hellre ett vanligt skjutdörrsparti. Självklart uppfyller ett skjutdörrsparti sin funktion och kunden är ofta väldigt nöjd. Men vad man inte får med ett skjutparti som ett vikparti erbjuder är att gränsen mellan ute och inte suddas ut helt. Du får fler möjligheter och en snygg detalj till uterummet!
Genom att arbeta med standardmått har vi fått ned priserna och utökar valmöjligheterna för dig som kund till att få det unika uterum du vill ha.

uterum alustomme glastak

Isolerglaspartier för vinterträdgård

Njut av årets alla årstider med stora isolerglaspartier. Öppna upp på sommaren och stäng ute kylan på vintern. Glaspartier med goda isoleregenskaper är en bra investering och ökar värdet på din villa.

uterum alustomme glastak

Inred efter eget smak och tycke.

Ingredning till uterum kan kännas svårt. Vad bör man tänka på eller vad kan jag använda rummet till?
Ska det bli en härlig matplats? eller en plats för dina växter? Tänk då på vilken typ av förvaring som behövs, alternativt yta som behöver vara fri. En personlig touch är alltid bäst. Uterummet ska vara en förlängning av ditt hem.

Share