Skicka offertförfrågan

Uterum med aluminiumstomme | Modern design med glastak

Exal Nordic 140 Aluminiumstomme, vårt senaste tillskott i sortimentet! Detta uterum har en underhållsfri stomme i aluminium vilket ger dig mer tid att njuta och mindre tid med underhållsarbete. Alustommen är utformad med pulpettak, Solo enkelglaspartier i en snygg grå kulör.

Uterum i underhållsfri aluminium

Men många års erfarenhet av uterum ser vi att det blir allt mer efterfrågat med en underhållsfri aluminiumstomme till sitt uterum. Detta är ett bra val för dig som bor kustnära eller helt enkelt vill lägga mindre tid med målarpenseln i handen.

Aluminiumstomme ger ny karaktär till uterummet

Vi har tagit fram en egen konstruktion med sömlös design och smarta infästningsmetoder vilket ger en starkt och stabil stomme för ditt uterum. Alustommen är helt anpassningsbar vilket innebär att du som kund får ett enklare montage och färre kompromisser i slutändan. Bra va!

Uterum med aluminiumstomme och glastak

Exal Nordic 140 Aluminiumstomme kan fritt kombineras med antingen glastak eller kanalplasttak. Ett glastak ger en luftig och lyxig känsla och hjälper till att sudda ut gränsen mellan ute och inne. Ett perfekt val för dig som önskar gott om ljusinsläpp. Vill du veta mer om glastak för uterum? Kontakta oss!

Share