Skicka offertförfrågan

Uterum Aluminium | Exal Nordic 140

”VUXEN-LEGO” FÖR NORDISKA FÖRHÅLLANDEN

 

Äntligen är den här! Expodul Uterum är glada att äntligen kunna presentera vår helt egna svensktillverkade aluminiumstomme för uterum. Med många års erfarenhet av aluminiumstommar har vi nu tagit fram en helt unik stomme med nordiska förhållanden i åtanke.

Aluminiumstommen är framtagen ur ett koncept där samtliga delar levereras exaktkapade och bearbetade efter dina unika mått. Vi vet att montera uterum i aluminium kan vara svårt, därför har vi fokuserat på smarta lösningar för ett enkelt och effektivt montage samt en konstruktion som är anpassad efter svensk arkitektur. Stommen är oisolerad och kan kombineras med både Solo Enkelglassystem samt Twin Isolerglassystem i valfri kulör.

Se hela sortimentet >>

 


exal nordic 140 aluminiumstomme uterum svart pulpettak vår och höst

 

BYGGA UTERUM I ALUMINIUM

Vår idé är att bearbeta aluminiumstommen med förberedda urfräsningar samt infästningshål, för att förenkla montaget av stommen. Många detaljer får sin exakta placering och infästningar sker sedan endast med skruvar. Skruvdragare och vattenpass är de monteringsverktyg som behövs.

Vad som är unikt för Expodul Uterums Exal Nordic140 är att den har en väl genomarbetad konstruktion där taköverhäng skapas genom att bärlinorna löper förbi stolparna. Därmed minskas antalet delar och ger dig eller din snickare ett smidigt montage. Detta ger även en snygg och ren design utan onödiga beslag och smådetaljer.

 

uterum alustomme sadeltak solo svart takutstick helvy exal nordic 140

expodul uterum exal nordic 140 aluminiumstomme vit sommar sadeltak

 

MÅTTANPASSAD ALUMINIUMSTOMME

Vi på Expodul Uterum älskar måttanpassade produkter, därför kommer även Exal Nordic 140 Aluminiumstomme vara en måttanpassad produkt i vårt sortiment. Du väljer själv bredd, djup, höjd och takvinkel mm. valfrihet är en självklarhet!

Vill du veta mer om Exal Nordic 140? Kontakta oss! >>

 

detalj takbalksfäste

 

UNDERHÅLLSFRITT I 3 STANDARD KULÖRER

Vi erbjuder Exal Nordic 140 i tre olika standardkulörer, vit, grå och svart i en nätt strukturlack. På så sätt får du en större valmöjlighet samt en yta som är tacksam mot repor och fingeravtryck. Aluminiumstommen är underhållsfri. Med detta menas att materialet inte åldras med tiden eller påverkas av väder och vind, du kan alltså lägga målarpenseln på hyllan och njuta av ditt uterum i många år.

 

expodul uterum standardkulör 2023

uterum alustomme sadeltak solo natur vy insida exal nordic 140

expodul uterum exal nordic 140 aluminiumstomme vit sommar fristående sadeltak

 

SMARTA LÖSNINGAR FÖR UTERUM

Exal Nordic 140 Aluminiumstomme är inte bara en stilren uterumstomme utan är även utrustad med dold takavvattning i stolparna samt möjlighet till integrerad spotlight-belysning i takstolarna. Välj själv antal spotlights, så förbereder vi stommen för montering innan leverans.

 

uterum alustomme pulpettak takutstick twin vit sidovy exal nordic 140

 

GLASPARTIER TILL ALUMINIUMSTOMME

När du bestämt dig för vilken stomme-modell som passar dig bäst är det dags att välja inglasning. Vi erbjuder både Solo Enkelglassystem och Twin Isolerglassystem vilket betyder att det är dina önskemål som visar vägen. Fundera över hur rummet skall användas samt vilka förutsättningar du är ute efter så hjälper vi dig med passade utförande av inglasning. Välj bland skjutdörrar, fasta partier, gavelspetsfönster, spröjsade glaspartier och mycket mer!

Se hela sortimentet med glaspartier>>

 

expodul uterum exal nordic 140 aluminiumstomme vit sommar fristående sadeltak

exal nordic 140 alumniumstomme fristående sadeltak restaurang

exal nordic 140 alumniumstomme fristående sadeltak restaurang

Exal Nordic 140 Alumniumstomme logga