Skicka offertförfrågan

Uterum i aluminium med glastak | Ett svenskt hantverk

En solig dag i Maj besökte vi detta utmärkta uterumprojekt för att fota lite bilder samt höra några ord från kunden. Rummet är ett Exal Nordic 140 Aluminiumstomme pulpettak med Twin Light isolerglaspartier samt glastak.

Uterummet är förmedlat och monterat av vår återförsäljare Karplövet Bygg AB i Jönköping.

Skräddarsy din uterumsdröm, använd 3D-verktyget:
Uterumsguiden 3D-verktyg >>

uterum aluminium vår och höst glastak antracitgrå karplövet bygg ab

Aluminiumrum - Det nya favoritrummet

Vilket otroligt uterum! Allt ifrån de noga utvalda materialvalen till den smakfulla inredningen. Här har kunden skapat sig en oas som bjuder in till både avkopplande stunder med morgonkaffet men även till festliga middagar med vänner. Uterummet blir en naturlig länk till uteplatsen där inomhus och utomhus flyter samman.

uterum aluminium vår och höst glastak antracitgrå karplövet bygg ab

Uterum aluminium pulpettak | Underhållsfri kvalité

Aluminiumstommen är underhållsfri. Med detta menas att materialet inte åldras med tiden eller påverkas av väder och vind, du kan alltså lägga målarpenseln på hyllan och njuta av ditt uterum i många år.

uterum aluminium vår och höst glastak antracitgrå karplövet bygg ab

Uterum för komfort och avkoppling

Vi på Expodul Uterum värdesätter kvalité och enkelhet där vårt mål är att du ska få njuta av ditt uterum i många år men också att din snickare ska kunna montera både stomme, tak och glaspartier med enkelhet. Med hög kvalité och genomtänkta system får du mer tid över till annat och kan känna dig trygg i valet av uterum.

uterum aluminium vår och höst glastak antracitgrå karplövet bygg ab

Exal Nordic 140 Aluminiumstomme | Estetisk och designflexibel

Aluminium kan pulverlackeras i olika färger, vilket ger stor flexibilitet i design och möjlighet att anpassa uterummet till husets arkitektur och personliga preferenser. Vi lagerför Exal Nordic 140 i tre olika standardkulörer – vit, grå och svart. Detta uterum är vald i vår antracitgråa kulör DB703 finstruktur vilket har kommit att bli en riktig kundfavorit!

Share