Skicka offertförfrågan

Inglasat uterum i svart kulör

Ett helt svart uterum! Vilken häftig konstrast men samtidigt lågmäld och tryggt. Det är verkligen något speciellt med dessa svarta uterum som poppar upp här och där. Det ger en helt nytt uttryck där inglasningen verkligen kommer till sin rätt!

Använd Uterumsguiden och bygg din måttanpassade uterumsdröm:
Bygg uterum i 3D-verktyg >>

expodul uterum svart pulpet enkelglaspartier sommar 2022

Stilfullt svart uterum i all sin enkelhet

Detta uterum är en en utav våra standardmodeller, limträstomme med förlängd bärlina. Modellen används oftast till villor med utstickande takfot samt där takvinkeln blir begränsad. Inglasningen består av en kombination av svarta standardpartier och måttanpassade partier ur Solo enkelglassystem. Fördelen med att kunna kombinera standardpartier och måttanpassade partier är att du kan få en inglasning som passar dina förutsättningar samtidigt som du kommer ned i pris.

expodul uterum svart pulpet enkelglaspartier sommar 2022 insida

Svarta glaspartier | En riktig hitt!

Solo enkelglassystem kan väljas i tre olika kulörer utan extra kostnad. Vår mattsvarta profilkulör har blivit en riktig hitt! Det är en stilren matt Ral 9005 som är tacksam mot repor och fingeravtryck. Skjutpartierna levereras exaktkapade efter önskat hålmått. Även våra standardpartier kommer exaktkapade. Snäpphandtag, skruv och borstlist ingår alltid till din order.

expodul uterum svart pulpet enkelglaspartier sommar 2022 utsida

Komplett uterum med genomtänkt design

Vi rekommenderar alltid att man studerar området där man vill bygga uterum. Detta för att få det optimala rummet efter dina förutsättningar. Tag hänsyn till naturliga passager, hur solljuset rör sig samt välj en modell som passar din villas övriga konstruktion. Vi ser därefter till att ditt uterum utrustas med rätt förutsättningar för bärighet samt ger gärna goda råd i frågor om smarta lösningar för dina unika utmaningar.

expodul uterum svart pulpet enkelglaspartier sommar 2022 inspiration höst

Bjud in hösten med skjutpartier

Med ett genomtänkt uterum och dess glasytor kan man få så mycket mer än bara ett trevligt extra rum i hemmet. Att kunna uppleva dagsljuset och årstidernas vackra färger gör oss gott! Därför är ett uterum så mycket mer och blir ofta hemmets mest uppskattade rum. Genom kvalitativa skjutpartier får du möjlighet att ta in höstlövens långsamma skiftande i klara färger och samtidigt hålla kvar sommarens sköna värme inifrån ett uterum.

Share