Skicka offertförfrågan

Inglasad uteservering | Fristående Aluminiumstomme

Aluminiumstommen Exal Nordic 140 passar inte bara perfekt till uteplatsen hemma i villan utan kan även agera överbyggnad för uteserveringen. Med hjälp av måttanpassade lösningar kan vi även skapa unika fristående uterum för offentlig miljö så som uteserveringar.

Skräddarsy din uterumsdröm, använd 3D-verktyget:
Uterumsguiden 3D-verktyg >>

exal nordic 140 alumniumstomme fristående sadeltak restaurang

Glasa in uteserveringen med aluminiumstomme

Skapa en unik uteservering till restaurangen eller cafét med hjälp av Exal Nordic 140 Aluminiumstomme. Den fristående stommen kan kombineras med glaspartier och tak för sommar eller vår&höst-säsong. Rummet är helt måttanpassat och kan utrustas med integrerad spotlightbelysning.

exal nordic 140 alumniumstomme fristående sadeltak restaurang

Underhållsfri uteservering - helt måttanpassad

Exal Nordic 140 Aluminiumstomme är tillverkad av underhållsfri aluminium. Det betyder att materialet inte åldras eller påverkas av väder och vind. Detta ger fördelaktiga förhållanden för användning i offentlig miljö.

Den fristående aluminiumstommen med sadeltak förses med bärande nockstolpar eller dragstag vilket tillåter rum i större mått. Du väljer själv vilka typer av glaspartier som passar din modell. Anpassa rummet med skjutbara eller fasta glaskombinationer för att skapa inbjudande miljöer i rummet.

Share