Skicka offertförfrågan

Inbjudande Vinterträdgård | Glastak

Inspireras av denna vackra vinterträdgård med unik konstruktion anpassad efter den befintliga villan. Hög takvinkel, glastak och vikpartier ger en skön miljö och en härlig plats i hemmet.

expodul_uterum_pulpet_glastak

Unik Vinterträdgård

Att bygga en vinterträdgård är lika mycket en investering för hemmet, som det är en garanti för ett nytt favoritrum hemma. Kunden har här gjort ett ordentligt arbete och skapat mer än en ny plats att vara på. Nu binder uterummet ihop de båda uteplatserna, vilket ger ett härligt flöde genom trädgården. Här skapas även möjligheter till att ha en skön plats för morgonkaffet likaså kvällsdrinken med vännerna.

expodul_uterum_pulpet_glastak

Uterum med trivsam atmosfär

Takvinkeln är anpassad efter villans egen takvinkel. Detta ger en gedigen takhöjd som är anpassad med fasta fönster med isolerglas som ihop med glastaket skapar en ute-känsla.

Har du frågor om uterum? Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

expodul_uterum_pulpet_glastak

Isolerade vikpartier

Ett isolerat vikparti är ett bra val om man vill ha ett rum med många användningsområden. Med ett vikparti kan man öppna upp nästintill hela karmöppningen ut mot trädgården, men också stänga till och utnyttja rummet på vintertid.

En ljus och rymlig uterumsmiljö från Expodul Uterum med ett pulpettak av glas. Dagsljuset strömmar in genom det genomskinliga taket och fyller rummet med naturligt ljus. En blå himmel är synlig genom glastaket.

Attraktivt glastak för uterum

Ett glastak är en av de mest attraktiva och unika delar du kan ha på din fastighet eller till ditt uterum. Det släpper in dagsljuset och ger dig en härligt öppen känsla samt en fin utsikt.

Det är heller inget material som åldras i traditionell bemärkelse, så du behöver inte oroa dig över solblekning eller missfärgning med tiden. Dessutom är det enkelt att hålla rent.

expodul_uterum_pulpet_glastak

Vinterträdgård med murad gavel

Något vi värdesätter mycket är att värna om det befintliga husets linjer och arkitektur. Här hade kunden en väl genomtänkt idé om hur de ville förlänga deras hem med ett rum som är luftigt och som man vill umgås i. Genom att även välja att sätta in en kamin höjer mysfaktorn och samtidigt gör rummet mycket inbjudande.

Share