Skicka offertförfrågan

Aluminiumrum i modern tappning | Exal Nordic 140

Det är såhär vi känner igen den typiska aluminiumstommen, och givetvis porträtterar vår nyhet Exal Nordic 140 den utmärkt. Exal Nordic 140 är vårt egentillverkade system för aluminiumstomme till uterum. Låt dig inspireras!

Svensktillverkat uterum i aluminium

Efter många års erfarenhet vet vi svårigheten med att bygga uterum i aluminium. Detta vill vi ändra på! Därför har vi nu tagit fram en egen aluminiumstomme för uterum som vi tillverkar i vår fabrik på det Småländska Höglandet. Exal Nordic 140 är en lättmonterad och smart konstruktion för nordiska förhållanden och givetvis – måttanpassad!

Alumniumstomme med valfri inglasning

Med valfri inglasning menar vi att du som kund själv kan anpassa rummet efter önskad säsong. Vi har nämligen skapat aluminiumstommen det det förutsättningar som krävs som att kunna utrustas med både Solo enkelglassystem samt Twin Isolerglassystem. Stommen i sig tillverkas oisolerad och kan kombineras med både isolerade glaspartier såsom isolerat uterumstak.

Uterum i aluminium blir kronan på verket

Ett uterum i aluminium blir inte bara ett unikt komplement till din villa utan även en snygg och stilren detalj rent estetiskt. Vi har nogsamt studerat marknaden och insett att det är få aluminiumstommar som går hand i hand med den svenska arkitekturen, men nu är den här! Exal Nordic 140.

Share