Skicka offertförfrågan

Spröjsat skjutparti ger romantisk harmoni

De uppdaterade det gamla uterummet med nytt glasparti. Så blev det!

uterum spröjsat glasparti skjutdörrar

Skjutpartiet blev pricken över i:et

I samband med en uppfräschning av det gamla uterummet på gården valde kunden att sätta in ett nytt spröjsat skjutdörrparti i öppningen ut mot trädgården. Och så bra det blev! Ett romantiskt uttryck och en lugn och fridfull atmosfär skapades där de klassiska spröjsen på skjutpartiet går hand i hand med spirande Dahlior i krukor.

Läs mer om detta mysiga projekt hos thessan.se >>

uterum spröjsat glasparti skjutdörrar

Skjutparti med hakregellås för uterum

Eftersom att skjutpartiet skulle placeras i ett uterum som inte är i kontakt med villan rekommenderar vi alltid att jag utrustar partiet med ett hakregellås. Detta på grund av att du ska kunna låsa partiet från utsidan när du lämnar det. Hakregellås kan du alltid välja till när du köper ett skjutparti från oss. Du hittar även skjutpartier i vårt standardsortiment med ett eller två hakregellås till ett förmånligare pris.

uterum spröjsat glasparti skjutdörrar

Kom närmre naturen med uterum

En av många fördelar med att ha ett uterum är att man kommer närmre naturen samtidigt som det blir en självklart plats för lugn och ro, fikastunder med släkt och vänner eller sena middagar med de du tycker allra bäst om. Där flyr du vind och kyla och kan även en regnig dag njuta av den naturnära känslan i skydd av kvalitativa glaspartier. Är du sugen på att skapa din egen uterumsdröm? Prova då vårt smarta 3D-verktyg direkt på webben!

Share