Skicka offertförfrågan
expodul-uterum_midsommar_blogg

Uterummets bästa högtid!

Midsommar är den bästa högtiden att ha uterum på. Att dra in och ut långbord, sill och potatis mellan den ena regnskuren till den andra är inget vi längre behöver hålla på med. Lösningen är uterum! Där har du en perfekt plats för middagen och jordgubbstårtan, undviker även det onekligen förrädiska midsommarvädret och blir en bra knutpunkt för vänner och familj.

expodul-uterum_midsommar_blogg

Uterum + utekök = sant

Ta hem priset för midsommarens bästa tillställning med utekök. En bättre kombo är svår att finna. Det är nog så uppskattat men också ett smidigt sätt att slippa springa in och ut med grytor och kastruller, du lagar helt enkelt maten ute och missar därför heller inga roligheter under kvällen. Släng på den där sista kvisten dill (färsk såklart) på potatisen framför alla gäster och kamma hem priset för bästa midsommarfesten i ett naffs!

expodul-uterum_midsommar_blogg

Uterum - I kontakt med naturen

Starkt kopplat till midsommar är den klassiska 5-kampen. Ät midsommarlunchen i lugn och ro i uterummet och ta er sedan ut i trädgården för diverse roligheter och dans runt midsommarstång, för att inte glömma det viktigaste. Då har man alltid nära till dryckespåfyllning och snacksbordet mellan säckhoppning och stövelkastning.

Share