Skicka offertförfrågan

Vinterträdgård – Skjutpartier med delningsposter!

Uterum med isolerglas och kanalplasttak. Skjutpartier med delningsposter.

uterum vinterträdgård limträstomme pulpettak isolerglaspartier

Ge uterummet en personlig touch.

Vårt Vinterträdgård-system Twin är utformat på ett sätt så att du enkelt kan välja till delnings poster och spröjs till ditt glasparti. Detta kan göra stor skillnad till rummets estetik samt hur väl uterummet smälter samman med den befintliga villan. Till detta finns det även möjlighet att välja vita, svarta eller gråa aluminiumprofiler helt utan extra kostnad. Självklart kan mer specifika RAL kulörer också beställas, detta mot ett pristillägg.

uterum vinterträdgård limträstomme pulpettak isolerglaspartier

Mixa & matcha med isolerglaspartier

Fördelen med ett glassystem som är skapat efter måttanpassning är att du som kund enkelt kan kombinera fasta och skjutbara glaspartier utan några större problem. Detta bidrar till att du på ett smidigt sätt kan linjera poster mot den befintliga villan, eller också helt enkelt skapa ett helt unikt uterum. Smaken är som baken, alla gillar olika så därför vill vi ge dig möjlighet att få det precis så som du vill. Prova gärna vårt 3D-verktyg och bygg ditt uterum direkt online!

uterum vinterträdgård limträstomme pulpettak isolerglaspartier

En trevlig vinterträdgård.

Vinterträdgård är verkligen något vi rekommenderar om du går i uterumtankar och inte vet om du ska välja oisolerat eller isolerat. Välj isolerat! Eller i varje fall semi-isolerat uterum. Du får många fler fördelar och har användning av rummet längre tid på året. Det kostar såklart en slant extra men det helt klart värt det! Ett osiolerat uterum fungerar prima även det, men ska du få ut det mesta så är det en vinterträdgård du skall välja.

uterum vinterträdgård limträstomme pulpettak isolerglaspartier

Uterum - En smart villainvestering!

Uterum och Vinterträdgårdar små som stora bli ofta hemmets favoritrum. Där älskar vi att äta middagar, skratta och umgås. Men vi tycker även om att få vara ifred med en kopp kaffe och en tidning. Uterummet är verkligen ett rum med många användningsområden men också en länk mellan ute och inne.

Share