Skicka offertförfrågan

Vinterträdgård för alla tillfällen

En naturlig förlängning av hemmet i form av vinterträdgård. I all sin enkelhet skapar du ett rum för alla tillfällen, varför inte en mysig julfrukost med familjen eller en vinkväll i sensommarvärmen med vännerna. En vinterträdgård tillåter dig helt enkelt användning året om!

Skräddarsy din uterumsdröm, använd 3D-verktyget:
Uterumsguiden 3D-verktyg >>

uterum_vintertradgard pulpet isolerglas

Låt uterummet bli hemmets knytpunkt

Uterummet blir allt som oftast hemmets mest uppskattade rum. Även också blir det naturliga valet att träffas på samt bjuda in till. Oavsett om du vill använda rummet som en plats för din pelargon-samling eller som en extra matsal/vardagsrum kommer uterummet bjuda på närhet till natur och dagsljus, en plats man vill vara på helt enkelt.

uterum vintertradgard pulpet isolerglas

Skapa nya rum med uterum

När du planerar för uterum eller vinterträdgård tänker man ofta först och främst på hur stort, vilken tak-typ eller inglasning man vill ha. Helt rätt! Men det kan även vara värt att planera för ytan runt omkring uterummet. Hur vill du röra dig? Vart vill du kunna ta dig in? samt hur solen rör sig där du skall bygga. Vem vet, kanske du finner nya härliga rum att trivas i även i anslutning till uterummet.

uterum_vintertradgard pulpet isolerglas

Svensktillverkad vinterträdgård

Samtliga delar i denna vinterträdgård tillverkas i vår fabrik på det Småländska Höglandet där varje del tas fram efter dina unika mått. Vi utgår ifrån önskade bredder, öppningsmöjligheter, isoleringskrav, takvinkel etc. för att erbjuda den bästa lösningen för dig och ditt hem. Finner du inte det du söker i vårt sortiment här på webben, kontakta oss så hjälper vi dig vidare med en skräddarsydd offert.

uterum_vintertradgard pulpet isolerglas

Möt naturen i isolerad inglasning

Utan att tumma på känslan att vara nära naturen kan man med vårt isolerade 2-glassystem Twin njuta av sitt uterum året runt. Dessa glaspartier kombineras gärna med golvvärme och isolerat kanalplatstak för att få ett behagligt klimat i uterummet.

Glaset till detta system är ett 20mm dubbelhärdat energi argon som i systemet kan utformas i en mängd olika öppningsformat.
Vill du veta mer om vårt Twin Vinterträdgårdsystem?

uterum_vintertradgard pulpet isolerglas

Måttanpassad vinterträdgård - en självklarhet!

Varje hem är unikt och för att skapa ett rum som passar dig och dina förutsättningar krävs en skräddarsydd lösning. Vi arbetar med egna måttanpassade system och lösningar för stomme, inglasning och tak vilket förenklar din byggprocess och bidrar till att du kan förverkliga din uterumsdröm.

Share