Skicka offertförfrågan

Uterum | Valmad limträstomme

Valmad takstomme i limträ, med solo enkelglaspartier och Multi Iso kanalplasttak.
Den valmade stommen tillverkas måttanpassad upp till ca 6m på den valmade takdelen.

uterum fristående valmattak inglasning

Uterum som passar dig

Med våra värdefulla måttanpassade lösningar för uterum och inglasningar kan vi tillsammans med er skapa unika och personliga rum som passar just sig och ditt hem. För oss är det viktigt att värna om och lyfta den svenska arkitekturen oavsett och du har ett hus från sekelskiftet, 70-talet eller nybyggt 2020 så har vi något som passar dig.

uterum fristående valmattak inglasning

Stabil limträstomme

Genom att utforma stommen med brutna hörn blir den stabil och kan utrustas med olika typer av fasta glaspartier, tex med vädringslucka eller också bara en hel panelvägg. Skicka oss gärna en förfrågan på din uterumsdröm, hör av dig till oss!

uterum fristående valmattak inglasning

Fristående uterum, en oas i trädgården

Tänk utanför boxen! Ett fristående uterum kan vara ett utmärkt alternativ och kan bli en härlig plats för släkt och vänner. Alla Expoduls stommar kan utformas som fristående konstruktioner och kombineras med valfria glaspartier. Skapa en plats bland trädgårdens grönska eller varför inte vid bubbelpoolen? Möjligheterna är oändliga!

uterum fristående valmattak inglasning

Slitstarkt uterumstak

Till våra uterum erbjuder vi två olika uterumstak. Kanalplasttak och glastak för alla säsonger. Även anpassningar för andra takalternativ kan tillämpas din konstruktion om så önskas. Detta uterum är försedd med ett 16mm kanalplasttak för sommar-säsong.

Share