Skicka offertförfrågan

Uterum & skärmtak i harmoni

Låt dig inspireras av en härlig miljö man har skapat med enkla medel och måttanpassat uterum och skärmtak. Läs om vårt snygga Solo enkelglassystem, limträstomme och smarta spotlightsystem.

expodul-uterum_pulpet-skarmtak_fagerslatt

Uterum - En länk till naturen

Ett extra rum att umgås på. Kunden ville åt ett extra rum för allt ifrån fika stunder med vänner till en skön plats att kolla fotbollsmatchen på, även faktiskt som sovplats under några få riktigt varma dagar. Samtidigt kommer man närmare naturen vilket extra avkoppling.

expodul-uterum_pulpet-skarmtak_fagerslatt

Måttanpassade uterum

Expoduls uterum byggs måttanpassat efter familjens förutsättningar vilket också gjorde det möjligt att bygga detta fina uterum. De berättar om hur denna yta mest användes som passage tidigare, vilket känns ganska dystert. Nu står där både uterum och tillräckligt med plats för att ta sig runt till baksidan.

expodul-uterum_pulpet-skarmtak_fagerslatt

Bygg uterum på ditt sätt

Smart och genomtänkt har kunden maximerat ytan av sin trädgård. Uterummet är placerad på gaveln av huset och de har istället valt att bygga ett skärmtak över den befintliga uteplatsen. En mycket god lösning där man samtidigt får en trivsam miljö att umgås på. Har du funderingar kring uterum? Hör av dig till oss så berättar vi allt du behöver veta!

expodul-uterum_pulpet-skarmtak_fagerslatt

Skärmtak ger mysig utemiljö

Heltäckande plåttak till sitt skärmtak för att slippa direktsolen in i vardagsrummet samt att det skapar en mer ombonad känsla. Man förlängde vardagsrummet ut i trädgården på ett oerhört smakfullt sätt, märk väl den diskreta spotlight-installationen i takstolarna.

expodul-uterum_pulpet-skarmtak_fagerslatt

Inspireras i uterum

Uterum med god smak av inredning och dekoration. Såväl uteplatsen som uterummet upplevs väldigt mysig och levande på något vis. Man trivs bland chilliplantor, ljusa färger och stilrena Solo enkelglaspartier.

Share