Skicka offertförfrågan

Uterum med sadeltak och enkelglaspartier med överljus

Sadeltakstomme med högre karmhöjd, 2400mm. Fasta överljus skapar ljusinsläpp och en härlig rymd i uterummet.

uterum sadeltak inglasning sommar

Uterum med måttanpassad inglasning

Fördelen med det måttanpassade Solo enkelglassytemet är att du kan få ett helt unikt uterum som passar både dig och din hem. Solo är ett stabilt enkelglassystem för uterum med 4mm härdat eller härdat energi glas som passar utmärkt för Sommar & Förlängd sommar-säsong. Välj fritt mellan vit, natur eller mattsvart profilkulör utan extra kostnad.

uterum sadeltak inglasning sommar

Trivas i uterum

Ett uterum används oftast som ett rum för gäster, en lugn stund med kaffekoppen eller som platsen där man först njuter av vårens första solstrålar. Som ett extra vardagsrum i naturen! Med hjälp av vårt kostnadsfria 3D-verktyg kan du skapa din uterumsdröm samt se ditt exakta pris. Välj själv bredd, höjd, takvinkel, inglasning och mycket mer. Prova själv!

uterum sadeltak inglasning sommar

Inglasning för Sommar-halvåret

Inglasningen till detta uterum består av Solo sommarträdgård enkelglassystem som enkelt kan anpassas efter ditt tycke och smak. Här har man valt en kombination av skjutfönster och fast överljus. Det fasta överljuset bidrar till en luftigare känsla i rummet samt bjuder in naturen ytterligare. En mycket uppskattad lösning då man slipper en tvärgående balk eller regel som skymmer och begränsar. Dessa kombinationer är helt fria för måttanpassning och du väljer själv höjd och bredd. Kontakta oss gärna om du har frågor om skjutparti med överljus.

Share