Skicka offertförfrågan

Uterum mot takfot | Vinterträdgård i vitt

Precis lagom till semestertider står uterummet klart för användning! Vår duktiga återförsäljare Uterum och Fönster AB i Göteborg har gjort ett ypperligt jobb med att resa uterummet, och även fixa en snygg altan dessutom. Helhetslösning när den är som bäst!

Skräddarsy din uterumsdröm, använd 3D-verktyget:
Uterumsguiden 3D-verktyg >>

uterum limträstomme pulpettak vinterträdgård Uterum och Fönster AB

Vinterträdgård - även en sommarfavorit!

Isolerglas blir en alltmer populär produkt, och vi förstår varför! När man pratar vinterträdgård tänker man oftast på att rummet ska hålla värmen kvar, stänga ute kyla samt tåla snölaster. Men det fungerar faktiskt på samma sätt tvärtom, även på sommaren. Ett isolerglas eller isolerat kanalplasttak släpper heller inte in värme lika snabbt som ett enkelglas, eller släpper ut svalare luft från en AC exempelvis.

uterum limträstomme pulpettak vinterträdgård Uterum och Fönster AB insida vy

Uterum med isolerglas | Det perfekta mellantinget

Ute men ändå inne – uterummets perfekta beskrivning. Det alla uppskattar med ett inglasat uterum är närheten till naturen men även möjligheten att njuta av den även när regnet faller eller när vinden viner. I ett uterum med isolerglas förlänger man dessutom säsongen ytterligare och rummet blir i mångas ögon den mest omtyckta platsen i hemmet.

uterum limträstomme pulpettak vinterträdgård Uterum och Fönster AB isolerglaspartier

Förläng säsongen med vinterträdgård

När man väljer inglasning till sitt uterum är det viktigt att först ha en plan för hur man tänker använda uterummet. Vårt isolerglassystem Twin som vi erbjuder för vinterträdgård är:

  • Twin Light – Vår & Höst
  • Twin – Vinter
  • Twin+ – Vinter+

 

Share