Skicka offertförfrågan

Uterum med isolerat vikparti

Ett riktigt snyggt och hemtrevligt uterum av sadeltakskonstruktion och ett spröjsat vikparti på gaveln. Perfekt för att kunna öppna upp på sommaren och även hålla värmen kvar inne med hjälp av isolerglas och kraftigare takskivor. Snacka om villans bästa rum!

uterum_sadeltak

Välkommen till en trivsam vinterträdgård

Fördelen med ett isolerat uterum – Vinterträdgård är att man kan använda rummet året om. Med smart uppvärmning, golvvärme eller luftvärme-pump får du ett behagligt klimat i uterummet även under kyligare dagar.

uterum vinterträdgård sadeltak vikparti

Uterumsdröm med spröjsade isolerglaspartier

Samtliga av våra isolerglaspartier kan beställas med innanliggande spröjs. Det betyder att glaset tillverkas med spröjs på insidan av glaskasseten. Detta gör det enklare att rengöra ditt glasparti. Spröjsen kan även linjeras efter unika mått, till exempel om du har spröjs på dina fönster på huset eller en bröstningspanel som du vill liva spröjsen med. Tala gärna med en av våra säljare så hjälper vi dig med bästa möjliga anpassning.

uterum vinterträdgård sadeltak vikparti pool

Borta bra, men hemma bäst i uterum

Fördelen med ett måttanpassat uterum är inte bara att du enkelt och smidigt kan anpassa ditt rum efter villans unika vinklar och vrår, utan även att du kan skapa en trivsam och personlig uteplats i anslutning till uterummet. Och det vi kan tipsa om när du går i uterumstankar är att du ska fundera på hur du vill ta dig ut i trädgården eller till en eventuell altan. Därefter kan du anpassa uterummets öppningar med glaspartier som passar din vision.

Share