Skicka offertförfrågan

Uterum Vår&Höst i lantlig miljö

En krispig morgon i lantlig miljö står ett unikt semi- isolerat uterum med glastak. Tillsammans med Skärstad Byggnads AB har kunden fått en otroligt fin vinterträdgård med limträstomme, isolerade glaspartier, murad sockel och braskamin. Underbart!

Skräddarsy din uterumsdröm, använd 3D-verktyget:
Uterumsguiden 3D-verktyg >>

uterum orangeri isolerglas skarstadbygg

Smakfullt uterum med närhet till naturen

Ute med ändå inne – Ett semi-isolerat uterum med glastak med där glaspartierna består av vårt Twin Light system i en silvergrå kulör och taket av ett 8mm härdat enkelglas. Detaljer utöver uterumskonstruktionen såsom den murade sockeln samt integration av braskamin har vår duktiga återförsäljare Skärstad Byggnads AB utfört. Har du en uterumsdröm som du vill förverkliga? Kontakta en av våra duktiga återförsäljare!

uterum orangeri isolerglas skarstadbygg

Bjud in ljuset med uterumstak av glas

Glastak är en av de mest attraktiva taken du kan välja till ditt uterum då gränsen mellan ute och inne suddas ut nästan helt! Bjud in ljuset och naturen men stäng ute vind, kyla och regn och njut av en kopp te framför brasan medans regnet duggar lugnt mot taket.

uterum orangeri isolerglas skarstadbygg

Hög mysfaktor bakom isolerglaspartier

Ett enkelt sätt att få ut mer av sitt uterum är att välja isolerglaspartier. De behåller rumsvärmen längre samt stänger effektivt ut kyla vilket gör att du kan njuta av ditt uterum längre. Vårt isolerglassystem Twin kan enkelt måttanpassad efter dina förutsättningar och kan väljas i vit, svart samt silvergrå profilkulör utan extra kostnad.

Share