Skicka offertförfrågan

Uterum med stor taklutning

Sadeltakstomme i limträ med stor taklutning. Ger fin rymd och mycket ljusinsläpp. Solo enkelglaspartier tillsammans med Multi Iso kanalplasttak.

uterum limträstomme sadeltak inglasning sommar

Flexibel limträstomme för uterum

Skapa det perfekta uterummet med maximal anpassning för ditt med med vår smarta och flexibla limträstomme. Med enkla medel kan vi anpassa stommens takvinkel mm. efter dina förutsättningar men också efter dina önskemål. Självklart måttanpassas även glaspartier och dyl.

uterum limträstomme sadeltak inglasning sommar

Enkelglaspartier för uterum

Det självklara valet för dig som vill ha en snygg och stilren sommar/förlängs sommar-inglasning. För att få ett förmånligt pris rekommenderar vi att välja partier ur vårt standardsortiment. Lika god kvalité med bättre pris och kortare leveranstid.

uterum limträstomme sadeltak inglasning sommar

Uterum med västkusten-känsla

Genom att tänka till en extra gång i startskedet kan man på ett enkelt sätt bygga uterum som passar in i ditt områdes arkitektur eller också för att fånga olika estetiska attribut. Därför kan det vara en bra idé att göra lite olika skisser och även diskutera ihop med Expoduls kunniga säljare. Testa gärna vår dynamiska Uterumsguide i 3D! Där kan du skissa hur mycket du vill, och inte förens du trycker på knappen “Begär offert” hör vi av oss till dig.

Share