Skicka offertförfrågan

Uterum med sadeltakstomme | Suterränghus

Sadeltakstomme med Solopartier och 16mm kanalplasttak. Byggd med förhöjd reglad grund på gavelsidan av ett suterränghus för att möta husets golvnivå.

uterum reglad grund suterränghus

Uterum för alla

Trotts att alla hem ser olika ut har vi ett uterum för dig. Expoduls limträstomme för uterum och vinterträdgård är utformad för att passa dig och ditt hem. Här har man byggt upp en reglad grund där det är extra viktigt att uterummets stolpar har bra med bärighet underifrån. Sedan anpassar man höjd, takvinkel, bredd och djup och fyller därefter karmöppningarna med glaspartier.

uterum reglad grund suterränghus

Skjutparti med enkelglas

Till vårt enkelglassystem Solo följer även möjligheter till att utforma glaspartier som passar dig och dina förutsättningar. Till detta uterum har kunden valt ett 3-delat skjutparti med en horisontell spröjs som har linjerats med panelväggen.

uterum reglad grund suterränghus

Glaspartier för dina förutsättningar

Till detta uterum hade det kanske inte passat att sätta skjutdörrar i varje karmöppning. Ur säkerhetssynpunkt är bör man hellre välja partier med fasta bröstningar. Här valde kunden att välja både en del med panelad bröstning med skjutfönster samt en helinglasad del med fast bröstningsparti och skjutfönster. På så sätt skymmer man inte utsikten och man förlorar heller inte den inglasade känslan som kännetecknar uterum.

uterum reglad grund suterränghus

Måttanpassat uterum till bästa pris

Vi på Expodul Uterum är specialiserade på måttanpassade uterum där våra inglasningar är framtagna för att passa dina förutsättningar. Men självklart erbjuder vi även ett brett standardsortiment med glaspartier till kompletta uterum. Välj mellan 2-4 delade skjutfönster och dörrar eller fasta alternativ för till exempel brutna hörn.

Share