Skicka offertförfrågan

Uterum med förlängd bärlina | Pulpettak

Limträstomme pulpettak med förlängd bärlina. Uterummets bakre bärlina kopplas mot husets takfot. Gavelsidorna förlängs till husets vägg. Exakt mötning mot husets takfot görs med anpassad takvinkel och eventuellt anpassad karmhöjd.

uterum pulpettak limträstomme takfot inglasning

Uterum | Villa med djup takfot

Vi tillverkar uterum för alla hem. Den här familjen hade som många andra, ett takfotsutstick som kräver en anpassning av uterummets stommekonstruktion. Men i och med att detta är en relativt vanlig anpassning har vi en färdig uterumsmodell just för takfotsutstick. Vi kallar den “Uterum med förlängd bärlina” för det är just vad det är, uterum med förlängd bärlina som möter husets vägg medans taket ansluts mot takfoten. Även denna typ av stomme måttanpassas efter dina mått och unika förhållanden. Skicka oss en förfrågan, så fixar vi en offert!

uterum pulpettak limträstomme takfot inglasning

Uterum | En egen oas för alla stunder

Uterummet är verkligen ett av de rum som alltid blir väldigt uppskattat, och hur kul är det inte att inreda det! Har man redan en färdig bild av möbler och annat som man vill ha i sitt uterum kan man alltid anpassa inglasningen därefter. Ska man till exempel ha en soffa i en del av rummet kan det passa bra med någon typ av fast glasparti, eller varför inte skjutfönster med bröstning? Valmöjligheterna är oändliga!

uterum pulpettak limträstomme takfot inglasning

Uterum med anpassade takbalkar

Takbalkarna har anpassats unikt för att husets fönster och dörr ska kunna öppnas ut mot uterummet. Vid speciella förhållanden likt det här behöver man anpassa takbalkarna speciellt på grund av den låga takvinkeln. Då urjackas takstolarna baktill för att ge extra urtrymme för husets altandörr.

Share