Skicka offertförfrågan

Poolhus Uterum | Uterumsdröm blir till verklighet

En fin försommar-dag passade vi på att besöka detta magnifika projekt. Ett fristående uterum á la Poolhus. Limträstomme med sadeltak, Solo enkelglaspartier samt glastak blir det perfekta mellantinget mellan ute och inne.

poolhus expodul uterum limträstomme poolöverbyggnad insida

Poolhus | Fristående Uterum

Tänk att få simma några längder i en vindstilla atmosfär med stjärnhimmeln ovanför. En uterumsdröm som blivit verklighet. Vårt fristående uterum med sadeltak visar sig från sin bästa sida i kombination med 8mm härdat glastak. Limträstommen är måttanpassad och även utrustad med förstärkningar i form av dragbärlinor samt dragstag. Detta gör att man slipper stolpar mitt i rummet och en pool blir det självklara valet.

poolhus poolöverbyggnad expodul uterum limträstomme glastak

Skräddarsytt poolhus för hela familjen

Alla hem är olika och har även olika behov. Därför är det viktigt att kunna anpassa sitt uterum efter de förutsättningar varje unik plats har. Du kan själv välja vart du vill ha ingångar, insynsskydd eller plats för el-kablage. Vi ser därefter till att stommen är dimensionerad för ändamålet samt att stolpar placeras ut där bärighet behövs. Sedan är det upp till dig att sätta din unika prägel på rummet, precis som det ska vara!

poolhus poolöverbyggnad pool uterum expodul glastak limträstomme

Glastak | En elegant detalj

Finns det något så effektfullt som en stilrent glastak till ett fristående uterum. Som en elegant inbjudan till naturen men även ger möjlighet att uppleva alla dess väder inifrån ett vindstilla rum.

Share