Skicka offertförfrågan

Uterum utan gavelbärlina

Obruten limträstomme där gavelbärlinan är ersatt med snedkapat överljus. Ger en hel glasfasad på gavelsidan, och en stilren design.

uterum limträstomme pulpettak inglasning sommar

Helinglasad gavel

Med hjälp av några ändringar i stomme-konstruktionen kan vi skapa en unik limträstomme med en hel-inglasad gavel. Inglasningen är ur vårt Sommarträdgård-system där man har kombinerat 3-delad skjutdörrsparti med ett snedkapat överljus. Perfekt lösning för att få mer ljusinsläpp och känslan av att vara närmre naturen.

uterum limträstomme pulpettak inglasning sommar

Uterum med brutet hörn

Genom att välja ett brutet hörn på ditt uterum får du en estetiskt snygg design enligt många. Detta är ofta en perfekt plats att hänga en stor och fin ampel eller bara för att mjuka upp helhetsintrycket. I hörnet placeras ett fast glasparti som ibland även utrustas med vädringslucka om så önskas.

uterum limträstomme pulpettak inglasning sommar

Måttanpassade enkelglaspartier

Sommarträdgård Solo är ett enkelglassystem framtaget för att skapa måttanpassade inglasningar för uterum och verandor som även kan lackeras i den RAL-kulör du önskar. Men för att göra det enkelt för dig som kund har vi vit, svart och naturanodiserade profiler som standard, som du enkelt kan välja bland utan extra kostnad.

uterum limträstomme pulpettak inglasning sommar

Uterum med enkelglas, sommarträdgård

När du väljer att bygga uterum är det viktigt att se till ditt behov och hur du vill använda ditt uterum. Vill du kanske kunna fira jul och nyår i rummet? Eller räcker det med att ställa mat och dryck kallt om vintern och använda rummet mer på sommarhalvåret. När du bestämt detta kan vi erbjuda dig rätt lösning för ditt uterum.

Just uterum med enkelglas kommer i säsongerna Sommar och Förlängd Sommar. Det som skiljer dessa åt är att man använder olika glas i partierna. Till Sommar används ett enkelt härdat 4mm glas och till Förlängd Sommar används ett härdat glas med energibeläggning. Energibeläggningen gör att glasen inte frostar sig samt isolerar bättre än ett vanligt härdat glas.

Share