Skicka offertförfrågan

Isolerat uterum | Vinterträdgård med limträstomme

En klassisk vinterträdgård med sadeltak och Twin+ isolerglaspartier skapar en trevlig plats för familj och vänner.

Uterumsguide 3D-verktyg>>

Projektet är monterat av vår återförsäljare Byggservice Kjell Wikander i Ekängen AB >>

expodul uterum sadeltak vinterträdgård kjell wikander linköping

Limträstomme med sadeltak med plats för hela familjen

Detta fina uterum består av en måttanpassad limträstomme med sadeltak som har kombinerats med isolerglaspartier och plåttak. I fronten har man valt 3-delade Twin isolerglaspartier samt snedkapade gavelspetsfönster i vit kulör. Dessa bidrar till ett ljust och luftigt uterum samtidigt som de håller temperaturen inomhus behagligt under en längre tid.

expodul uterum sadeltak vinterträdgård kjell wikander linköping

Uterum för livskvalité - I kontakt med naturen

Det man ska tänka på när man bygger ett uterum är vilka vägar man naturligt rör sig ut i trädgården, vilket väderstreck rummet vetter åt samt vad man har tänkt sig att använda rummet till. På så sätt kan man enkelt skapa det perfekta rummet för sitt hem. Prova gärna vårt 3D-vertyg för att rita upp din vision. Vi kan därefter knyta ihop ditt projekt med en av våra duktiga återförsäljare som finns i ditt närområde.

expodul uterum sadeltak vinterträdgård kjell wikander linköping

Njut av hela året med isolerat uterum

Våra svensktillverkade vinterisolerade glaspartier kan med enkla medel anpassas så att de blir en naturlig förlängning av din fastighet. Vinterträdgården är en mycket bra investering för dig som villaägare. Oavsett vart du bor i landet kommer din vinterträdgård med all sannolikhet att öka fastighetsvärdet. Naturligtvis ger den också utdelning i form av rent estetiska värden.

expodul uterum sadeltak vinterträdgård kjell wikander linköping

Förlänga säsongen med isolerglaspartier

Med hjälp av isolerade skjutpartier förlänger man säsongen. Samtidigt som de isolerar mot kylan under vintertid släpper de även in värmen betydligt långsammare under sommaren. Detta ger dig större möjligheter att använda uterummet/vinterträdgården under en längre tid på året. Vi erbjuder isolerglaspartier i 3 olika standardkulörer – vit svart och grå utan extra kostnad.

Share