Skicka offertförfrågan

Härligt uterum med isolerglaspartier

Twin isolerade vinterträdgårdspartier i en extra hög sadeltakstomme. Ger en fantastisk rymd och med Multi Iso kanalplasttak fås ett uppskattat mjukt ljusinsläpp.

uterum vinterträdgård isolerad inglasning matplats

Uterum med plats för hela familjen

Detta uterum är minst sagt ett bygge som vi minns mycket väl. En gedigen limträstomme med extra hög takhöjd vilket ger en välbehaglig rymd. Det blir även en trevlig plats för middagar och avkoppling och är vad vi kallar det: ett rum för livskvalité.

uterum vinterträdgård isolerad inglasning

Inglasad vinterträdgård

Våra svensktillverkade och vinterisolerade glaspartier kan med enkla medel anpassas så att de blir en naturlig förlängning av din fastighet. Vinterträdgården är en mycket bra investering för dig som villaägare.

Oavsett var du bor i landet kommer din vinterträdgård med all sannolikhet att öka fastighetsvärdet. Naturligtvis ger den också utdelning i form av rent estetiska värden.

vinterträdgård isolerad inglasning vädringsfönster

Glaspartier med vädringsfunktion

Genom att välja vädringsluckor till dina glaspartier kan du enkelt vädra uterummet om det skulle behövas. Dessa vädringsluckor kan väljas både till vårt enkelglasparti Solo och vårt isolerglasparti Twin.

uterum vinterträdgård isolerad inglasning kanalplasttak

Kanalplasttak för vinterträdgård

Ett populärt val av uterumstak är vårt Kanalplasttak Multi Iso som finns i 16mm samt 32mm. Just detta uterum är försedd med ett 32mm sadeltak som är anpassat för vinterträdgård. Taket har en Opal vit färg och ger ett behagligt ljus i uterummet.

Share