Skicka offertförfrågan

Fristående vinterträdgård med sadeltak

En klassisk Svensk design med mycket spröjs och sadeltak.

uterum vinterträdgård isolerat glasparti med korsspröjs

Den mest kompletta uterums-stommen på marknaden

Vi är mycket stolta över vår smarta limträstomme som på många sätt överträffar många andra. Vår stomme levereras färdigkapad, på riktigt! Du får alltså alla delar av stommen urjackade och klara så att det enda du behöver göra är att börja montera ditt uterum. Märk även det snygga resultatet som blir av helt genomgående takstolar genom bärlinans urjackningar. Detta ger inte bara ett stilrent utseende utan du slipper även fula balkskor eller extra trälister. Man kan säga att vår limträstomme har en lego-liknande konstruktion.

uterum vinterträdgård isolerat glasparti med korsspröjs

Våga välja glastak till ditt uterum

Du vet väl också att du har möjlighet att välja glastak till ditt uterum. Glastak passar utmärkt där du behöver gott om ljusinsläpp.

Ett fristående uterum från Expodul Uterum i form av en vinterträdgård med isolerat glasparti och korsspröjs. Rummet är trevligt inrett med en matplats

Din nya favoritplast är i uterummet

Du väljer själv vad du vill använda ditt uterum till. Kanske vill du ha en plats att bjuda dina vänner på fika eller middagar. Eller varför inte en perfekt plats för dina växter att frodas på. Vad det än är så lovar vi att ett uterum kommer att ge dig massor av härliga stunder och att du definitivt gör en affär du inte kommer att ångra.

Share