Skicka offertförfrågan

Fristående uterum för sommarsäsong

Fristående uterum med sadeltakstomme, solopartier och tegeltak.

uterum sadeltak fristående sommar

Klassiskt fristående uterum

Med ett fristående uterum får man lite friare tyglar, inom bygglovets gränser såklart. Men man behöver däremot inte ta hänsyn till villans förutsättningar på samma sätt. Ett fristående uterum gör även att det händer lite i trädgården. Man kan med stenläggningar och annat skapa riktigt mysiga miljöer ihop med uterummet. En plats att trivas på helt enkelt.

uterum sadeltak fristående sommar

Skjutpartier med spröjs

Vårt Sommarträdgårdsystem Solo som består av enkelglas och aluminiuprofiler går att anpassa lite som man själv känner. Dessa partier valde kunden att förse med en horisontell spröjs för att en egen look på uterummet. Spröjsens höjd är helt och hållet valfritt för kunden. Vill man tex. linjera spröjsen med sin panelvägg går detta alldeles utmärkt!

uterum sadeltak fristående sommar

Ombonat uterum med skjutfönster och panelväggar

Expoduls Uterum är skapade för att du som kund ska kunna utforma rummet efter ditt tycke och smak. Här har man valt två olika höjder på panelväggarna och samtidigt måttanpassat skjutfönster därefter. Allt handlar egentligen som hur det ser ut hemma hos dig och vad du vill använda rummet till. Har du en speciellt fin utsikt åt något håll eller också slippa insyn från ett annat, är det lätt att anpassa rummet efter dina önskemål.

uterum sadeltak fristående sommar

Ett extra rum i trädgården

Ett uterum blir ofta en av de mest uppskattade platserna i hemmet. Det är dit man tar sina gäster, sår sina växter eller själv kopplar av. Närheten till naturen är en vardagslyx man lätt tar vara på med ett fristående uterum. Har du frågor om våra fristående uterum? Kontakta oss för mer information så berättar vi allt du behöver veta inför ditt kommande bygge!

Share