Skicka offertförfrågan

En uteplats som har det mesta!

Lyckad fotografering hos kund i Forserum! Ett unikt uterum med många användningsområden.

uterum limträstomme pulpettak inglasning

Välplanerat uterum

För någon vecka sen var vi hos en kund i Forserum för att titta på slutresultatet av ett specialbygge. Uterummet bestod av två inglasade sektioner och en öppen del med ett skärmtak där emellan. Där finns helt enkelt plast för alla tillfällen!

uterum limträstomme pulpettak inglasning

En unik uteplats med två uterum

Detta är en mycket unik och välplanerad uteplats. Själva uterummet har en limträstomme med ett 16mm kanalplasttak. Glaspartierna är Solo enkelglassystem med både skjutbara och fasta glaspartier.

uterum limträstomme pulpettak inglasning

Trivsam atmosfär i uterummet

I den större inglasade delen finns det massor av plats för middagsbjudningar och andra tillställningar. Med en kombination av skjutbara och fasta glaspartier skapar kunden en härlig rumskänsla och det är mycket trivsamt.

uterum limträstomme inglasad uteplats

En lugn inglasad plats

I den mindre inglasade delen har kunden valt att inreda rummet för att ha en plats för morgonkaffet eller liknande. Här sitter du ombonat med härliga ljusa färger men ändå nära naturen.

uterum limträstomme altantak matplats

Uterum med utekök

Ett väl utnyttjat utrymme med utekök och matplats. Här kommer det bli många kvällar med familj och vänner. Kunden hade även valt att lägga ned lite extra arbete genom att se till att uteköket både har el, kylskåp och rinnande vatten. Det är verkligen pricken över i:et!

Share