Skicka offertförfrågan

Bygga Uterum | Rum för livskvalité

Valfrihet är en självklarhet. När ett uterum byggs behövs anpassningar både till hus och trädgård. Bredd, höjd, djup och takvinkel kan därför behöva måttanpassas efter dina förutsättningar för att nå ett riktigt lyckat resultat!

bygga uterum expodul limträstomme inglasning

Uterum | Val av säsong

Vår limträstomme kan kombineras med inglasningar för alla säsonger, även för de bättre isolerade systemen där stommen uppgraderas med kraftigare dimensioner. Står du i valet och kvalet om att välja sommar- eller vinteringlasning? Behåll då önskad utformning av stommen och begär offert för båda alternativen. Vi hjälper till om så önskas!

bygga uterum expodul limträstomme inglasning kanalplasttak

Måttanpassad inglasning | Uterum

Med ett måttanpassat sortiment av produkter som kan kombineras, skapar vi fler möjligheter för dig som kund att hitta en unik lösning för just ditt hem. Genom att arbeta med dynamiska priser för mått och material blir även priset unikt efter dina val.

bygga uterum skjutpartier limträstomme montera spårskena

Återförsäljare av Expodul Uterum

Vi på Expodul Uterum arbetar med ett brett kontaktnät av återförsäljare och kan därför hjälpa dig hitta en lämplig representant för ditt unika projekt i ditt närområde. Vi är med i hela proscessen och har nära dialog med våra återförsäljare för bästa möjliga service.

På vår återförsäljar-karta finner du allt ifrån duktiga montörer, byggvaruhus, utställningar samt våra premium-återförsäljare med butik och showrooms.

bygga uterum limträstomme inglasning kanalplasttak byggherre

Bygg uterum på ett effektivt sätt

Till kompletta uterum levereras samtliga detaljer konfektionerade. Urjackningar i
stolpar, takbalkar och bärlinor gör att vi slipper fula metall-beslag som balkskor och vinkelfästen. Samtidigt blir monteringen lego-liknande, där varje del har sin exakta plats. Taket med profiler och kanalplast förbereds måttkapade med hål och urjackningar. Allt för att underlätta montering på plats. Inglasningarna anpassas till
stommens karmöppningar.

bygga uterum limträstomme från expodul pulpettak

Expodul Limträstomme | Vuxen-Lego

Vår idé är att bearbeta limträstommen med urjackningar, för att få ett snabbt och enkelt montage. Många detaljer får exakta placeringar och på så sätt blir det lättare för sig som kund att montera ditt uterum. De monteringsverktyg som krävs är ett bra vattenpass och skruvdragare.

Taköverhäng på uterummet skapas genom att takstolarna passerar genom den främre bärlinan. Om ni önskar taköverhäng även på sidorna av uterummet kan vi tillämpa detta till er konstruktion.

Share