Skicka offertförfrågan

Anpassa uterummet efter säsong!

Läs om vad som skiljer våra uterums-säsonger åt. Vilka egenskaper är du ute efter? Se säsongerna i tur och ordning nedan.

uterum säsong sommar

Uterum Sommar

Glas
Väljer du Sommarträdgård Solo till ditt uterum får du ett stilrent enkelglassystem med många goda egenskaper samt en valmöjlighet att välja valfri kulör på hela RAL-skalan. Solo enkelglassystem är ett nätt men stabilt system kombinerat med härdat 4mm enkelglas. Detta glassystem är perfekt för uterum samt kan utformas till många olika glaskombinationer mellan skjutbara och fasta glaspartier.
Tak
Till säsong Sommar kombinerar vi enkelglaspartier med antingen ett 16mm kanalplasttak eller ett härdat 8mm glastak.

System: Solo enkelglassystem

uterum säsong förlängd sommar

Uterum Förlängd Sommar

Glas
För glaspartier med Förlängd Sommar-säsong ingår ett härdat 4mm enkelglas med energibeläggning. Energiglas är ett glas som är belagt med ett oxidskikt som låter det synliga ljuset passera (kortvågig strålning), men reflekterar tillbaka 90% av rumsvärmen (långvågig strålning). Genom att glaset har bättre isolering
och dess insida hålls varmare, blir risken för kondens och rimfrost mycket
liten. Glaset är färgneutralt.
Tak
Till säsong Förlängd Sommar kombinerar vi enkelglaspartier med antingen ett 16mm kanalplasttak eller ett härdat 8mm glastak.

System: Solo enkelglassystem

uterum säsong vår och höst

Uterum Vår&Höst

Glas
Vårt Vår&Höst-system är ett mycket prisvärt glas-system där vi kombinerar oisolerade aluminiumprofiler med 20mm isolerglas. Detta ger ett förmånligt pris men även god isolering för vår och höst och ett sk. semiisolerat Twin Light glasparti.
Tak
Till säsong Vår&Höst kombinerar vi isolerglaspartier med antingen ett 32mm kanalplasttak eller ett härdat 26mm glastak.

System: Twin Light isolerglassystem

uterum säsong vinter

Uterum Vinter

Glas
Glaspartierna till vårt Vinter-system Twin är en kombination av 20mm isolerglas och isolerade aluminiumprofiler med bruten köldbrygga. Med hjälp av dessa brutna köldbryggor avskärmar man in och utsida på ett smart sätt vilket gör detta system till en utmärkt glassystem för Vinterträdgård.
Tak
Till säsong Vinter kombinerar vi isolerglaspartier med antingen ett 32mm kanalplasttak eller ett härdat 26mm glastak.

System: Twin isolerglassystem

uterum sasong vinter plus

Uterum Vinter+

Glas
Glaspartierna till vårt Vinter+-system Twin är en kombination av 20mm isolerglas och isolerade aluminiumprofiler med bruten köldbrygga och vad som är speciellt med Vinter+ är att även spårprofilerna är utrustade med brutna köldbryggor. Med hjälp av dessa brutna köldbryggor avskärmar man in och utsida på ett smart sätt vilket gör detta system till en utmärkt glassystem för Vinterträdgård.
Tak
Till säsong Vinter+ kombinerar vi isolerglaspartier med antingen ett 32mm kanalplasttak eller ett härdat 26mm glastak.

System: Twin+ isolerglassystem

Share