Skicka offertförfrågan

DIN TILLVERKARE AV UTERUM

Vi har över 30 års erfarenhet av konstruktion och egen tillverkning av uterum, verandor och glaspartier, med det bredaste uterumsortimentet på marknaden. Vi har varit verksamma sedan år 1975 och vår vision är att skapa måttanpassade uterum för livskvalité, i kontakt med naturen.

Vi är en produktionsenhet och genom samarbeten med återförsäljare landet över når våra produkter slutkunden. Med ett stort nätverk av erfarna återförsäljare vill vi erbjuda dig som kund måttanpassade lösningar av kvalitativa uterumsprodukter, både dig som vill montera själv med även dig som önskar totalentreprenad.

Till Återförsäljarkartan >

Vi tillverkar produkter med omsorg och sätter stort värde i att hålla hög kvalité, samtidigt som det ska vara enkelt att montera och hantera våra produkter.

expodul uterum sadeltak vinterträdgård kjell wikander linköping

 

JOBBA MED OSS

 

Vi arbetar med allt ifrån små byggföretag till stora glasmästerier, glasar in villor såsom sommarstugor samt erbjuder produkter för uterum, vinterträdgård, balkong, orangerier i valfri säsong. Vi levererar hållbara lösningar efter kundens förutsättningar.

Önskar du att bli en återförsäljare är du välkommen att kontakta vårt kunniga säljteam för att få veta mer. Vi guidar dig genom vårt breda sortiment samt vårt enkla 3D-verktyg på webben för att skapa snabba offerter till slutkund på egen hand.

Testa vår Uterumsguide 3D-verktyg >

Vi erbjuder även utbildning för användning av vårt dynamiska offertprogram MIS där du kan arbeta självständigt med kundprojekt, skapa offerter med egen logotyp samt lägga order. Vi finns alltid tillgängliga som backup/hjälp på telefon eller mail och kan snabbt hoppa in där det behövs.

Finns det ingen möjlighet till egen utställning har du även tillgång till vårt fina Showroom i fabriken. Boka in ett möte eller skicka dit din kund för att känna och klämma på våra produkter samt ta hjälp av vår erfarna personal innan de lägger sin beställning hos er.

Kontakta vårt säljteam >

 

 

All försäljning sker via återförsäljare. Vill du bli en av dem? Kontakta alexander.johansson@expodul.se för mer information!

Läs mer våra limträstommar >

 

NYHET: EXAL NORDIC 140 ALUMINIUMSTOMME

Aluminiumstommen är framtagen ur ett koncept där samtliga delar levereras exaktkapade och bearbetade efter dina unika mått. Vi vet att montera uterum i aluminium kan vara svårt, därför har vi fokuserat på smarta lösningar för ett enkelt och effektivt montage samt en konstruktion som är anpassad efter svensk arkitektur. Stommen är oisolerad och kan kombineras med både Solo Enkelglassystem samt Twin Isolerglassystem i valfri kulör.

Till produktsida >