Skicka offertförfrågan

Uterum för nybyggnation | Ett klockrent komplement

Ett smakfullt uterum med limträsstomme, kanalplasttak samt vitlackerade Solo enkelglaspartier.

uterum pulpet limträstomme med vita skjutpartier kjell wikander i ekägen

Klassiskt uterum i vit kulör

Ett klassiskt uterum med stilren design, utmärkt passform samt väl uppmonterat av vår kunniga återförsäljare Byggservice Kjell Wikander i Ekängen AB. Byggservice Kjell Wikander håller till i Linköpingsområdet med omnejd och hjälper sina kunder med unika helhetslösningar som passar dig som kund. Detta uterum består av stilrena enkelglaspartier ur vårt prisvärda Solo enkelglasystem samt en måttanpassad limträstomme med kanalplasttak.

Share

Uterum & skärmtak i harmoni

Låt dig inspireras av en härlig miljö man har skapat med enkla medel och måttanpassat uterum och skärmtak. Läs om vårt snygga Solo enkelglassystem, limträstomme och smarta spotlightsystem.

expodul-uterum_pulpet-skarmtak_fagerslatt

Uterum - En länk till naturen

Ett extra rum att umgås på. Kunden ville åt ett extra rum för allt ifrån fika stunder med vänner till en skön plats att kolla fotbollsmatchen på, även faktiskt som sovplats under några få riktigt varma dagar. Samtidigt kommer man närmare naturen vilket extra avkoppling.

expodul-uterum_pulpet-skarmtak_fagerslatt

Måttanpassade uterum

Expoduls uterum byggs måttanpassat efter familjens förutsättningar vilket också gjorde det möjligt att bygga detta fina uterum. De berättar om hur denna yta mest användes som passage tidigare, vilket känns ganska dystert. Nu står där både uterum och tillräckligt med plats för att ta sig runt till baksidan.

expodul-uterum_pulpet-skarmtak_fagerslatt

Bygg uterum på ditt sätt

Smart och genomtänkt har kunden maximerat ytan av sin trädgård. Uterummet är placerad på gaveln av huset och de har istället valt att bygga ett skärmtak över den befintliga uteplatsen. En mycket god lösning där man samtidigt får en trivsam miljö att umgås på. Har du funderingar kring uterum? Hör av dig till oss så berättar vi allt du behöver veta!

expodul-uterum_pulpet-skarmtak_fagerslatt

Skärmtak ger mysig utemiljö

Heltäckande plåttak till sitt skärmtak för att slippa direktsolen in i vardagsrummet samt att det skapar en mer ombonad känsla. Man förlängde vardagsrummet ut i trädgården på ett oerhört smakfullt sätt, märk väl den diskreta spotlight-installationen i takstolarna.

expodul-uterum_pulpet-skarmtak_fagerslatt

Inspireras i uterum

Uterum med god smak av inredning och dekoration. Såväl uteplatsen som uterummet upplevs väldigt mysig och levande på något vis. Man trivs bland chilliplantor, ljusa färger och stilrena Solo enkelglaspartier.

Share

Vinterträdgård med guldläge

Uterum med en minst sagt svårslagen utsikt! Vinterträdgård med isolerglaspartier och kanalplasttak.

expodul_uterum_vintertradgard_twin_sadeltak

Ute med ändå inne | Uterum för hela året

Det bästa med uterum är ju att vi kommer närmre naturen även om värdet är tråkigt. Och ännu bättre blir det med vinterträdgård. Du får användning året runt!
Med vårt uterumskoncept får du som kund bestämma vad som passar dig och ditt hem. Bestäm bredd, djup, höjd, takvinkel och mycket annat, allt för att passa dina förutsättningar.

expodul_uterum_vintertradgard_twin_sadeltak

Uppgradera uteplatsen med vinterträdgård

En vinterträdgård är en av de bästa investeringarna du kan göra för ditt hem när det kommer till din uteplats. Att komma närmre naturen och samtidigt slippa snålblåst och envisa regnskurar är en oerhörd lyx. Har du en idé om hur din vinterträdgård skulle se ut? Testa gärna vårt 3D verktyg för att bygga din uterumsdröm!

expodul_uterum_vintertradgard_twin_sadeltak

Svårslagen utsikt genom isolerglaspartier

Med dessa Twin isolerglaspartier kan du njuta av den fina utsikten genom alla årets årstider. Man får helt enkelt mer ut av sitt uterum om det så är en frukost på julaftons morgon eller sommarkvällens sena samtal med släkt och vänner.

Share

Stilrent uterum | Solo enkelglassystem

Men enkla medel kan det bli såhär bra! Limträstomme med förängd bärlina, mattsvarta Solo enkelglaspartier samt kanalplasttak.

xpodu_uterum_locab_pulpet_twin

Snyggt uterumsbygge av återförsäljare

Detta blev ju så bra! Ett uterum utan konster och krusiduller utan endast stilrena raka linjer, snygga mattsvarta glaspartier och vitmålad limträstomme. Bra jobb utfört av vår återförsäljare i Nässjö-området, Byggnadsfirman Lundberg & Carlsson.

xpodu_uterum_locab_pulpet_twin

Glasparti med vädringsfunktion

Genom att välja smarta funktioner till glaspartier får man många fördelar i längden. Till våra fasta glaspartier ur systemen Solo (Sommar) och Twin (Vår&Höst,Vinter) kan man välja till vädringsluckor. Så på varma dagar kan man enkelt vädra ur rummet utan att behöva öppna skjutdörrarna.

Share

Uterum spröjs | En skräddarsydd dröm

Ett charmigt uterum med klassisk faluröd limträstomme samt spröjsade sommarglas-partier.

expodu_uterum_valmattak_sprojs_solo_aterforsaljare_satrex

Uterum med valmat tak

med hjälp av skickliga återförsäljare får du som kund hjälp att montera uterummen. Detta uterum kommer ifrån en kund hos Sartex AB.

expodu_uterum_valmattak_sprojs_solo_aterforsaljare_satrex

Uterum med svensk design

Fördelen med ett uterum från oss är att du enkelt kan utforma rummet så att det passar ditt hem. Ofta ökar värdet på din villa om man tänker till lite extra när man väl bygger för att sen få ett mer enhetligt resultat. Eftersom att vi arbetar med måttanpassade lösningar klarar vi av att tillverka efter dina mått.

Share

Uterum med vacker utsikt

Uterum med sadeltakstomme och enkelglaspartier.

expodul_uterum_sadeltak_vg15-17

Uterum med sadeltak för sommarsäsong

En perfekt plats att njuta av kvällsolen, morgonkaffet eller när helst andan faller in. Rummet blir en härlig förlängning av hemmet samtidigt som det är en stabil konstuktion av god kvalité. Stommen är tillverkad av limträ och skjutpartierna är utav systemet Expo VG15/17.

expodul_uterum_sadeltak_vg15-17

Smarta inglasningar för de bästa lösningarna

För att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för dig som kund har vi under många år jobbat igenom ett system för att skapa måttanpassade produkter för uterum. Våra uterum kan utformas på oräkneliga sätt och därför kan du tillsammans med oss skapa ett helt unikt rum efter dina förutsättningar. Välj storlek på stomme och välj sedan säsong och inglasning därefter, Testa själv!

Share

Uterum med modern design

Uterum med obruten takstomme samt svarta korsspröjsade enkelglaspartier. Snyggt och tidsenligt.

uterum pulpettak limträstomme svarta glaspartier

Inglasning med korsspröjs

Vi arbetar med egna måttanpassade system vilket tillåter en stor utsträckning av valmöjligheter när det kommer till våra inglasningar. Vi kan tex. tillverka glaspartier med spröjs på valfri höjd samt i grått, vitt eller svart utförande utan extra kostnad. Andra RAL-kulörer offereras efter önskemål.

uterum pulpettak limträstomme svarta glaspartier

Rum för livskvalité - I kontakt med naturen

Måttanpassade glaspartier i fast och skjutbart utförande tillverkade i vår fabrik i lilla orten Forserum utanför Jönköping. Detta enkelglassystem är ett väl genomarbetet inglasnings-system framtaget med hög flexibilitet samt med många år i ryggen.

uterum pulpettak limträstomme svarta glaspartier

Uterum som andas nutid

Perfekt tidsenligt uterum med smäckra svarta glaspartier med korsspröjs. Vem trodde att ett uterum med stil likt New York skulle bli såhär bra. Bra val tycker vi!

Rita ditt uterum med vårt 3D-verktyg!

Share

Uterum, Poolhus och överbyggnad

Vår unika limträstomme skapad som överbyggnad. Smart konstruktion med måna användningsområden.

uterum överbyggnad poolhus

Prisvärt Poolhus med smart konstruktion.

En prisvärd överbyggnad för poolområde, uteservering eller fest lokal. En konstruktion helt utan mittstolpar mitt i uterummet vilket skapar en otrolig rymd.

uterum överbyggnad poolhus glaspartier

Poolhuset med få begränsningar

Här kan du skapa ett helt unikt rum för större sällskap, eller en större pool. Med klassisk sadeltakstomme passar uterummet klockrent in i vår Svenska arkitektur.

uterum överbyggnad poolhus glaspartier

Poolhuset är utrustat med Sommar-glaspartier

Hela överbyggnaden är optimerad med vårt Sommarträdgård Solo skjutdörrssystem i standardmått. Detta resulterar i att du som kund får ett otroligt bra pris samtidigt som du får välja mellan kulörerna vit, svart och natur helt kostnadsfritt.

uterum överbyggnad poolhus glaspartier

Sätt din egen prägel på uterummet

Du väljer själv vad du vill använda överbyggnaden till. Skapa en plats för vänner och familj att ha middagar, bröllopsfester, stundentfester eller varför inte pool med lounge-område.

Share

Fristående uterum med pardörrar

Fristående sadeltak i limträ. Fasta partier med Twin isolerglas samt PVC dubbeldörr som frontparti.

uterum isolerglaspartier skjutpartier vinter

Charmigt uterum

Vilket härligt uterum va? Uterummet består av en limträstomme med sadeltak och brutna hörn. Romantiska pardörrar av underhållsfri PVC. Övriga glaspartier är vårt isolerglassystem Twin. Fasta glaspartier med vädringsluckor.

uterum isolerglaspartier skjutpartier vinter

Uterum med lunchplats i naturen

En perfekt plats med närheten till naturen med plats för både odling och fikapauser. Bjud in dina vänner och familj till en skön oas i trädgården och dra nytta av vår stabila limträkonstruktion. De fristående stommarna kan självklart beställas i andra utformningar med obrutet tak etc.

uterum isolerglaspartier skjutpartier vinter

Prisvärt uterum blir hemmets favoritplats

Eftersom att vi är proffs på måttanpassade lösningar för uterum och inglasningar kan vi enkelt skapa uterum ihop med dig som kund och efter dina unika förutsättningar. Ofta finns det särskilda mått att förhålla sig till men också vad som passar den plats du har valt för uterummet. Vill man ha en sida med panelvägg som insynsskydd eftersom att grannen kan vara lite väl nyfiken ibland, eller fasta glaspartier för att man själv är lite nyfiken ibland, vi löser det mesta!

Prata gärna med någon ur vår kunniga personal för att få hjälp med ditt uterumsprojekt!

Share

Uterum i förlängd balkong

Inglasat uterum med fast glasbröstning, byggd på breddad balkonggrund.

uterum balkonginglasning sommar

Bygg ut balkongen med inglasning

Allas förutsättningar för att bygga uterum ser olika ut. Den här kunden valde att bygga ut sin befintliga balkong och sätta inglasning. Det system som används här är vårt Solo enkelglasystem för sommar-säsong.

uterum balkonginglasning sommar

En smart tillbyggnad

Genom att bygga ut balkongen på detta sätt får man genast massor med plats för släkt och vänner. Det som fortfarande gör att rummet känns som ett uterum är våra smarta bröstningspartier som består av ett fast glasparti i botten med ett monterat skjutfönsterparti ovanpå. Detta för att kunden fortfarande ska kunna njuta av sin utsikt och man behåller den inglasade känslan.

uterum balkonginglasning sommar

Ett uterum att trivas i

Med spotlights i taket och en personlig touch blir uterummet snabbt hemmets bästa rum!

Share