Skicka offertförfrågan

Stort uterum för sommar-säsong

Här kan man trivas minsann! Ett fint uterum förmedlat och monterat av vår återförsäljare PP Renovering & Bygg AB i Tomelilla.

Vill du veta mer om PP Renovering & Bygg?
Läs mer här! >>

Skräddarsy din uterumsdröm, använd 3D-verktyget:
Uterumsguiden 3D-verktyg >>

pp renovering och bygg återförsäljare expodul uterum

Rymligt uterum för alla tillfällen

Varför krångla till det? Här har vi ett fint måttanpassat uterum med limträstomme Solo enkelglaspartier och kanalplasttak. Kunden valde att sätta brutna hörn med fasta glaspartier samt skjutbara glaspartier i vitt runt om hela stommen. Här finns plats för hela familjen, både till fest och fikastunder.

Share

Grönt uterum | Måttanpassad limträstomme

Detta tjusiga uterum är förmedlat och monterat av vår återförsäljare Barnarps Bygg i Jönköping. Ett riktigt charmigt uterum med Limträstomme, Solo enkelglaspartier och glastak.

Läs mer om Barnarps Bygg här > 

Skräddarsy din uterumsdröm, använd 3D-verktyget:
Uterumsguiden 3D-verktyg >>

grönt uterum pulpet limträstomme sommar barnarspbygg expodul uterum återförsäljare

Uterum i grönt - Charmig harmoni

En uterumsdröm som heter duga! Måttanpassad limträstomme med Solo enkelglaspartier och 8mm härdat glastak. Detta charmiga uterum bryter av den vita villan på ett ypperligt sätt samtidigt som den gifter sig med den tillhörande trädgården med dess blommande äppelträd. Ljuvligt!

grönt uterum pulpet limträstomme sommar barnarspbygg expodul uterum återförsäljare

Glastak och speciallackade glaspartier

Att våga färg kan vara ett vinnande koncept. När du som kund beställer glaspartier från oss har du möjlighet att välja annan RAL-kulör än vit, svart och grå. Då bifogar du den önskade färgkoden tillsammans med din beställning så återkommer vi med pris och leveranstid.

grönt uterum pulpet limträstomme sommar barnarspbygg expodul uterum återförsäljare

Uterum i kontakt med naturen

Sudda ut gränsen mellan inne och ute med uterum. Genom att bygga uterum kan du avnjuta uteplatsen en längre tid på året. Vi rekommenderar alltid att du som kund analyserar din trädgård och funderar på vilken lösning som är bäst för just dig, med vår expertis till hands förstås! På så sätt får du en optimal uterumslösning efter dina förutsättningar och önskemål.

Share

Inglasat uterum i svart kulör

Ett helt svart uterum! Vilken häftig konstrast men samtidigt lågmäld och tryggt. Det är verkligen något speciellt med dessa svarta uterum som poppar upp här och där. Det ger en helt nytt uttryck där inglasningen verkligen kommer till sin rätt!

Använd Uterumsguiden och bygg din måttanpassade uterumsdröm:
Bygg uterum i 3D-verktyg >>

expodul uterum svart pulpet enkelglaspartier sommar 2022

Stilfullt svart uterum i all sin enkelhet

Detta uterum är en en utav våra standardmodeller, limträstomme med förlängd bärlina. Modellen används oftast till villor med utstickande takfot samt där takvinkeln blir begränsad. Inglasningen består av en kombination av svarta standardpartier och måttanpassade partier ur Solo enkelglassystem. Fördelen med att kunna kombinera standardpartier och måttanpassade partier är att du kan få en inglasning som passar dina förutsättningar samtidigt som du kommer ned i pris.

expodul uterum svart pulpet enkelglaspartier sommar 2022 insida

Svarta glaspartier | En riktig hitt!

Solo enkelglassystem kan väljas i tre olika kulörer utan extra kostnad. Vår mattsvarta profilkulör har blivit en riktig hitt! Det är en stilren matt Ral 9005 som är tacksam mot repor och fingeravtryck. Skjutpartierna levereras exaktkapade efter önskat hålmått. Även våra standardpartier kommer exaktkapade. Snäpphandtag, skruv och borstlist ingår alltid till din order.

expodul uterum svart pulpet enkelglaspartier sommar 2022 utsida

Komplett uterum med genomtänkt design

Vi rekommenderar alltid att man studerar området där man vill bygga uterum. Detta för att få det optimala rummet efter dina förutsättningar. Tag hänsyn till naturliga passager, hur solljuset rör sig samt välj en modell som passar din villas övriga konstruktion. Vi ser därefter till att ditt uterum utrustas med rätt förutsättningar för bärighet samt ger gärna goda råd i frågor om smarta lösningar för dina unika utmaningar.

expodul uterum svart pulpet enkelglaspartier sommar 2022 inspiration höst

Bjud in hösten med skjutpartier

Med ett genomtänkt uterum och dess glasytor kan man få så mycket mer än bara ett trevligt extra rum i hemmet. Att kunna uppleva dagsljuset och årstidernas vackra färger gör oss gott! Därför är ett uterum så mycket mer och blir ofta hemmets mest uppskattade rum. Genom kvalitativa skjutpartier får du möjlighet att ta in höstlövens långsamma skiftande i klara färger och samtidigt hålla kvar sommarens sköna värme inifrån ett uterum.

Share

Poolhus Uterum | Uterumsdröm blir till verklighet

En fin försommar-dag passade vi på att besöka detta magnifika projekt. Ett fristående uterum á la Poolhus. Limträstomme med sadeltak, Solo enkelglaspartier samt glastak blir det perfekta mellantinget mellan ute och inne.

poolhus expodul uterum limträstomme poolöverbyggnad insida

Poolhus | Fristående Uterum

Tänk att få simma några längder i en vindstilla atmosfär med stjärnhimmeln ovanför. En uterumsdröm som blivit verklighet. Vårt fristående uterum med sadeltak visar sig från sin bästa sida i kombination med 8mm härdat glastak. Limträstommen är måttanpassad och även utrustad med förstärkningar i form av dragbärlinor samt dragstag. Detta gör att man slipper stolpar mitt i rummet och en pool blir det självklara valet.

poolhus poolöverbyggnad expodul uterum limträstomme glastak

Skräddarsytt poolhus för hela familjen

Alla hem är olika och har även olika behov. Därför är det viktigt att kunna anpassa sitt uterum efter de förutsättningar varje unik plats har. Du kan själv välja vart du vill ha ingångar, insynsskydd eller plats för el-kablage. Vi ser därefter till att stommen är dimensionerad för ändamålet samt att stolpar placeras ut där bärighet behövs. Sedan är det upp till dig att sätta din unika prägel på rummet, precis som det ska vara!

poolhus poolöverbyggnad pool uterum expodul glastak limträstomme

Glastak | En elegant detalj

Finns det något så effektfullt som en stilrent glastak till ett fristående uterum. Som en elegant inbjudan till naturen men även ger möjlighet att uppleva alla dess väder inifrån ett vindstilla rum.

Share

Uterum för nybyggnation | Ett klockrent komplement

Ett smakfullt uterum med limträsstomme, kanalplasttak samt vitlackerade Solo enkelglaspartier.

uterum pulpet limträstomme med vita skjutpartier kjell wikander i ekägen

Klassiskt uterum i vit kulör

Ett klassiskt uterum med stilren design, utmärkt passform samt väl uppmonterat av vår kunniga återförsäljare Byggservice Kjell Wikander i Ekängen AB. Byggservice Kjell Wikander håller till i Linköpingsområdet med omnejd och hjälper sina kunder med unika helhetslösningar som passar dig som kund. Detta uterum består av stilrena enkelglaspartier ur vårt prisvärda Solo enkelglasystem samt en måttanpassad limträstomme med kanalplasttak.

Share

Uterum & skärmtak i harmoni

Låt dig inspireras av en härlig miljö man har skapat med enkla medel och måttanpassat uterum och skärmtak. Läs om vårt snygga Solo enkelglassystem, limträstomme och smarta spotlightsystem.

expodul-uterum_pulpet-skarmtak_fagerslatt

Uterum - En länk till naturen

Ett extra rum att umgås på. Kunden ville åt ett extra rum för allt ifrån fika stunder med vänner till en skön plats att kolla fotbollsmatchen på, även faktiskt som sovplats under några få riktigt varma dagar. Samtidigt kommer man närmare naturen vilket extra avkoppling.

expodul-uterum_pulpet-skarmtak_fagerslatt

Måttanpassade uterum

Expoduls uterum byggs måttanpassat efter familjens förutsättningar vilket också gjorde det möjligt att bygga detta fina uterum. De berättar om hur denna yta mest användes som passage tidigare, vilket känns ganska dystert. Nu står där både uterum och tillräckligt med plats för att ta sig runt till baksidan.

expodul-uterum_pulpet-skarmtak_fagerslatt

Bygg uterum på ditt sätt

Smart och genomtänkt har kunden maximerat ytan av sin trädgård. Uterummet är placerad på gaveln av huset och de har istället valt att bygga ett skärmtak över den befintliga uteplatsen. En mycket god lösning där man samtidigt får en trivsam miljö att umgås på. Har du funderingar kring uterum? Hör av dig till oss så berättar vi allt du behöver veta!

expodul-uterum_pulpet-skarmtak_fagerslatt

Skärmtak ger mysig utemiljö

Heltäckande plåttak till sitt skärmtak för att slippa direktsolen in i vardagsrummet samt att det skapar en mer ombonad känsla. Man förlängde vardagsrummet ut i trädgården på ett oerhört smakfullt sätt, märk väl den diskreta spotlight-installationen i takstolarna.

expodul-uterum_pulpet-skarmtak_fagerslatt

Inspireras i uterum

Uterum med god smak av inredning och dekoration. Såväl uteplatsen som uterummet upplevs väldigt mysig och levande på något vis. Man trivs bland chilliplantor, ljusa färger och stilrena Solo enkelglaspartier.

Share

Vinterträdgård med guldläge

Uterum med en minst sagt svårslagen utsikt! Vinterträdgård med isolerglaspartier och kanalplasttak.

expodul_uterum_vintertradgard_twin_sadeltak

Ute med ändå inne | Uterum för hela året

Det bästa med uterum är ju att vi kommer närmre naturen även om värdet är tråkigt. Och ännu bättre blir det med vinterträdgård. Du får användning året runt!
Med vårt uterumskoncept får du som kund bestämma vad som passar dig och ditt hem. Bestäm bredd, djup, höjd, takvinkel och mycket annat, allt för att passa dina förutsättningar.

expodul_uterum_vintertradgard_twin_sadeltak

Uppgradera uteplatsen med vinterträdgård

En vinterträdgård är en av de bästa investeringarna du kan göra för ditt hem när det kommer till din uteplats. Att komma närmre naturen och samtidigt slippa snålblåst och envisa regnskurar är en oerhörd lyx. Har du en idé om hur din vinterträdgård skulle se ut? Testa gärna vårt 3D verktyg för att bygga din uterumsdröm!

expodul_uterum_vintertradgard_twin_sadeltak

Svårslagen utsikt genom isolerglaspartier

Med dessa Twin isolerglaspartier kan du njuta av den fina utsikten genom alla årets årstider. Man får helt enkelt mer ut av sitt uterum om det så är en frukost på julaftons morgon eller sommarkvällens sena samtal med släkt och vänner.

Share

Stilrent uterum | Solo enkelglassystem

Men enkla medel kan det bli såhär bra! Limträstomme med förängd bärlina, mattsvarta Solo enkelglaspartier samt kanalplasttak.

expodul uterum locab pulpet twin

Snyggt uterumsbygge av återförsäljare

Detta blev ju så bra! Ett uterum utan konster och krusiduller utan endast stilrena raka linjer, snygga mattsvarta glaspartier och vitmålad limträstomme. Bra jobb utfört av vår återförsäljare i Nässjö-området, Byggnadsfirman Lundberg & Carlsson.

xpodu_uterum_locab_pulpet_twin

Glasparti med vädringsfunktion

Genom att välja smarta funktioner till glaspartier får man många fördelar i längden. Till våra fasta glaspartier ur systemen Solo (Sommar) och Twin (Vår&Höst,Vinter) kan man välja till vädringsluckor. Så på varma dagar kan man enkelt vädra ur rummet utan att behöva öppna skjutdörrarna.

Share

Uterum spröjs | En skräddarsydd dröm

Ett charmigt uterum med klassisk faluröd limträstomme samt spröjsade sommarglas-partier.

expodu_uterum_valmattak_sprojs_solo_aterforsaljare_satrex

Uterum med valmat tak

med hjälp av skickliga återförsäljare får du som kund hjälp att montera uterummen. Detta uterum kommer ifrån en kund hos Sartex AB.

expodu_uterum_valmattak_sprojs_solo_aterforsaljare_satrex

Uterum med svensk design

Fördelen med ett uterum från oss är att du enkelt kan utforma rummet så att det passar ditt hem. Ofta ökar värdet på din villa om man tänker till lite extra när man väl bygger för att sen få ett mer enhetligt resultat. Eftersom att vi arbetar med måttanpassade lösningar klarar vi av att tillverka efter dina mått.

Share

Uterum med vacker utsikt

Uterum med sadeltakstomme och enkelglaspartier.

expodul_uterum_sadeltak_vg15-17

Uterum med sadeltak för sommarsäsong

En perfekt plats att njuta av kvällsolen, morgonkaffet eller när helst andan faller in. Rummet blir en härlig förlängning av hemmet samtidigt som det är en stabil konstuktion av god kvalité. Stommen är tillverkad av limträ och skjutpartierna är utav systemet Expo VG15/17.

expodul_uterum_sadeltak_vg15-17

Smarta inglasningar för de bästa lösningarna

För att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för dig som kund har vi under många år jobbat igenom ett system för att skapa måttanpassade produkter för uterum. Våra uterum kan utformas på oräkneliga sätt och därför kan du tillsammans med oss skapa ett helt unikt rum efter dina förutsättningar. Välj storlek på stomme och välj sedan säsong och inglasning därefter, Testa själv!

Share