Skicka offertförfrågan

Slagdörrar med industri-design

En snygg detalj i hemmet, dubbla slagdörrar med industrilook.

expodul_industrivag_dubbeldorr_sartex

Stilrena glasdörrar av aluminium & glas

Men hur fint vart inte det här då!? Dubbla slagdörrar blir ett snyggt komplement i det moderna hemmet. Enkelt att både måttanpassa efter karmstorlek samt önskad höjd för spröjsdelningar.

Cred till vår återförsäljare Sartex AB

Share

Industrivägg med skjutdörrar, 2+2

Industrivägg med skjutdörrar, öppnas från mitten.

industrivägg skjutdörrar spröjs

Industrikänsla av glas och aluminium

Dessa industriväggar består av ett av våra mest genomarbetade inglasningssystem som håller mycket god kvalitet samt kan anpassas på millimetern. Det hetaste just nu är en mattsvart kulör med klarglas. Men du kan enkelt välja valfri RAL-kulör för att få en snygg färgmatchning mot en tilläggskostnad. Svart, Vit och Naturanodiserad kan väljas utan extra kostnad.

industrivägg skjutdörrar spröjs

Vad kostar en industrivägg egentligen?

Man kan enkelt tänka att detta är en produkt som kostar multum men vi vill visa humana priser som passar de flesta. Vanligtvis används ett smidet ramverk vilket snabbt bygger på både materialkostnad samt arbetskostnad. Vi använder en lösning med aluminiumprofiler och glas som både är enkel att montera på plats samt har en mycket förmånlig leveranstid. Detta gör vår industrivägg mycket prisduktig på marknaden och även ett smart val för din plånbok.

 

Share

Industrivägg med skjutdörrar, 3+3

Måttanpassad industrivägg med skjutdörrar och överljus. Mötesöppning ger förmånlig öppning.

industrivägg skjutdörrar spröjs

Skjutbar industrivägg

Vår skjutbara industrivägg är en smart och trendig inredningsdetalj till hemmet till ett mycket förmånligt pris. Dessa industriväggar måttanpassas efter dina förutsättningar och du väljer själv vilken fyllning samt hur många horisontella/vertikala spröjs det skall vara. På så sätt kan du tillsammans med oss, skapa din helt unika glasvägg.

industrivägg skjutdörrar spröjs

Skärma av med trendig glasvägg

Genom att använda sig att ett smart mötesöppnat glasparti kan du enkelt välja att öppna upp mellan dina båda rum eller också stänga till helt. En snyggt komplement till en glasvägg är att hänga upp gardiner på valfri sida av väggen för en mer ombonad känsla. Detta ger en snygg blandning av material som bla. glas, aluminium och texil.

Share