Skicka offertförfrågan

Svart glasvägg med enkel slagdörr | Industrivägg

Ge ditt hem en snygg detalj i form av en skräddarsydd industrivägg med enkel slagdörr. Glasväggen passar perfekt  för kontoret, salongen eller också i hemmet!

industrivägg med gångdörr slagdörr

Skräddarsydd glasvägg en enkel gångdörr

En smakfull glasvägg som skräddarsys efter dina unika mått. Denna variant är utformas med två fasta sektioner samt en enkel slagdörr. Slagdörren utrustas med genomgående handtag och ett dubbelsidigt hakregellås. Du väljer själv hur industriväggen ska utformas. Välj antal spröjs och glasfyllning vilket ger dig optimala möjligheter till att utforma din unika industrivägg.

industrivägg med gångdörr slagdörr

Industrivägg för både kontoret och hemmet

Vi tillverkar industriväggar som både kan användas i offentlig miljö men också passar utmärkt som rumsavdelare i hemmet. Skapa ett trivsamt kontorslandskap eller skärma av till konferensrummet till exempel. Vi erbjuder tre olika standardkulörer vit, svart och grå utan extra kostnad, övriga ral-kulörer offereras mot förfrågan.

Share

Industrivägg med dubbelslagdörr | Måttanpassad glasvägg

Måttanpassad industrivägg med dubbla slagdörrar. Svartlackerade aluminiumprofiler med 4mm härdat enkelglas.

industrivägg med dubbel slagdörr

Smakfull rumsavdelare | Industrivägg med dubbeldörr

Skapa rum i rummet med denna trendiga industrivägg. Vårt Solo enkelglassystem erbjuder måttanpassade lösningar för prisvärda glasväggar för inomhusbruk. Denna industrivägg består av fasta korsspröjsade glaspartier ihop med dubbla glasdörrar i en mattsvart profilkulör.

industrivägg med dubbel slagdörr

Industrivägg som tillverkas efter dina mått

Inget hem är det andra likt. Vårt koncept för industriväggar tillverkas helt måttanpassat efter dina unika mått. På så sätt kan du själv skapa ditt unika glasparti som passar just dig. Har du frågor om industriväggar? Hör av dig till oss!

Share

Skjutbar industrivägg i offentlig miljö | Frisörsalong

Måttanpassad industrivägg med mötesöppnade skjutdörrar. Industriväggen är förmedlad av vår återförsäljare Bloms Trä i Nässjö.
Läs mer om Bloms Trä Försäljnings AB >>

Måttanpassad industrivägg med skjutparti mötesöppning med överljus

Skjutbar glasvägg i salongen

Denna måttanpassade industrivägg är tillverkad av vårt flexibla enkelglassystem Solo med skjutbara dörrar samt ett fast överljus. Utförandet för skjutdörrarna finns i en mängd olika varianter men just här har man valt en mötesöppnad variant. Det betyder att skjutdörrarna kan skjutas åt vart sitt håll från mitten, men även från vardera sida. Detta visar både på den naturliga vägen att röra sig i rummet men bidrar även till att skapa fler möbleringsmöjligheter i salongen.

Måttanpassad industrivägg med skjutparti mötesöppning med överljus

Öka trivseln med industrivägg

Men hjälp av en industrivägg likt den här får du möjlighet att minska buller och oljud genom att stänga till önskade ytor. Detta utan att tumma på ljusinsläpp och den öppna känslan. Med hjälp av 4mm härdat enkelglas får du även en säker arbetsplats. Skulle glaset gå sönder smulas det ned till mindre bitar utan att bilda vassa glasskärvor.

Share

Skjutgarderob med spegel och industrilook

Ett trevligt hantverk i from av två skjutgarderober med spegelglas. Garderobspartierna är sålt och monterat av vår återförsäljare Centralglas AB i Eskilstuna.

Läs mer om Centralglas AB här! >

Skräddarsy ditt glasparti, använd 3D-verktyget:
Uterumsguiden 3D-verktyg >>

skjutgarderob med spegelglas industrivägg centralglas expodul uterum återförsäljare

Skjutgarderob med industrilook | Smakfull inredningsdetalj

Här tar man tre flugor i en smäll! En smakfull skjutgarderob med spegelglas i trendig mattsvart kulör. Skjutpartiet är försedd med glasdelade spröjs vilket bidrar till en effektfull industriell design. Samtidigt som kunden får en smart förvaring bidrar dessa spegelgarderober även till en luftigare känsla i men även ger hemmet en fin inredningsdetalj.

Share

Slagdörrar med industri-design

En snygg detalj i hemmet, dubbla slagdörrar med industrilook.

expodul_industrivag_dubbeldorr_sartex

Stilrena glasdörrar av aluminium & glas

Men hur fint vart inte det här då!? Dubbla slagdörrar blir ett snyggt komplement i det moderna hemmet. Enkelt att både måttanpassa efter karmstorlek samt önskad höjd för spröjsdelningar.

Cred till vår återförsäljare Sartex AB

Share

Industrivägg med skjutdörrar, 2+2

Industrivägg med skjutdörrar, öppnas från mitten.

industrivägg skjutdörrar spröjs

Industrikänsla av glas och aluminium

Dessa industriväggar består av ett av våra mest genomarbetade inglasningssystem som håller mycket god kvalitet samt kan anpassas på millimetern. Det hetaste just nu är en mattsvart kulör med klarglas. Men du kan enkelt välja valfri RAL-kulör för att få en snygg färgmatchning mot en tilläggskostnad. Svart, Vit och Naturanodiserad kan väljas utan extra kostnad.

industrivägg skjutdörrar spröjs

Vad kostar en industrivägg egentligen?

Man kan enkelt tänka att detta är en produkt som kostar multum men vi vill visa humana priser som passar de flesta. Vanligtvis används ett smidet ramverk vilket snabbt bygger på både materialkostnad samt arbetskostnad. Vi använder en lösning med aluminiumprofiler och glas som både är enkel att montera på plats samt har en mycket förmånlig leveranstid. Detta gör vår industrivägg mycket prisduktig på marknaden och även ett smart val för din plånbok.

 

Share

Industrivägg med skjutdörrar, 3+3

Måttanpassad industrivägg med skjutdörrar och överljus. Mötesöppning ger förmånlig öppning.

industrivägg skjutdörrar spröjs

Skjutbar industrivägg

Vår skjutbara industrivägg är en smart och trendig inredningsdetalj till hemmet till ett mycket förmånligt pris. Dessa industriväggar måttanpassas efter dina förutsättningar och du väljer själv vilken fyllning samt hur många horisontella/vertikala spröjs det skall vara. På så sätt kan du tillsammans med oss, skapa din helt unika glasvägg.

industrivägg skjutdörrar spröjs

Skärma av med trendig glasvägg

Genom att använda sig att ett smart mötesöppnat glasparti kan du enkelt välja att öppna upp mellan dina båda rum eller också stänga till helt. En snyggt komplement till en glasvägg är att hänga upp gardiner på valfri sida av väggen för en mer ombonad känsla. Detta ger en snygg blandning av material som bla. glas, aluminium och texil.

Share