Skicka offertförfrågan

Inreda Uterum | Inredningshjälpen

När du bygger uterum eller vinterträdgård och vill ha det där lilla extra, är det här verkligen något för dig! Ett genomtänkt byggprojekt med väl planerad möblering och utemiljö kan lyfta hela projektet och skapa ett mervärde för dig som kund.
Vilken plats behöver jag?, Vart hittar jag rätt möbler till mitt uterum?, Och hur binder jag ihop hela min uterumsdröm? Det är frågor som vår inredare Jonna kan hjälpa till med!

Vi Hoppas att ni vill veta mer om denna unika spännande inredningstjänst och att vi ska få hjälpa er att skapa villans bästa rum.

Hör av dig till mig Jonna på jonna@hillinterior.se eller tala med er återförsäljare som hjälper er med kontakten.

inredningshjälpen inredningspaketet uterum

Inredningspaket Uterum

Vi erbjuder ett unikt paket med fyra tjänster som hjälper dig med känslan, visualisering och inredning av ditt uterum. Med den här tjänsten vill vi skapa en stilfull helhet genom hela projektet. Varje uterum är unikt och vi anpassar tjänsten efter dina önskemål.

Vi ser fram emot att höra ifrån er och ert byggprojekt!

inredningshjälpen uterum

Hembesök - Skapa en helhet kring uterummet

Hembesöket gör vi för att vi ska få en bild över hur ni önskar skapa ert nya uterum. Lyssna efter era behov och skapa oss en bild över nuläget. Detta går såklart att göra även digitalt. Här beskriver ni era önskemål om vilken känsla ni vill skapa och hur ni tänker er att ni vill använda er nya miljö. Vi lägger upp en plan om vilka tjänster som passar ert projekt för att ni ska nå det slutresultat ni önskar.

inredningshjälpen moodboard uterum

Hitta rätt uterumstil med hjälp av moodboards

Moodboard vill vi skapa för att få fram den rätta känslan och stil för ert uterum. Idéer om inredning är ofta svåra att förmedla om man inte har bilder. En Moodboard är ett verktyg till hjälp för att konkretisera stil och känsla i dess nya miljö.

inredningshjälpen 3D-vyer uterum

Visualisera din uterumsdröm med 3D-vyer

Här skapar vi någon utvald 3d-vy för ert uterum. Det kan vara någon fasadsida eller en inomhusmiljö som ska hjälpa er att visualisera och få förståelse för hur slutresultatet blir. Detta kan även vara till hjälp om ni har fler leverantörer eller hantverkare involverade i ert projekt. Detta ger en bild över den vision ni vill skapa.

inredningshjälpen möbleringskarta uterum

Skapa harmoni kring uterummet med möbleringskartor

Planlösningskarta är en smart 2d vy över hur möblerna placeras och ger en rumsuppfattning och volym över hur stor plats möblerna får i rummet. Allt för att visualisera visionen till det färdiga resultatet

Share