Skicka offertförfrågan

Glaspartier för uterum & vinterträdgård

– HITTA RÄTT GLASPARTI EFTER SÄSONG

 

Vilket glasparti ska jag välja till mitt uterum? Här nedan listar och förklarar vi våra inglasningssystem. Vi börjar med det enklaste glassystemet anpassat för sommaren och fortsätter sedan i stegrande ordning utifrån isoleringsförmåga.

 


 

GLASPARTIER SOMMAR  symbol sommar

SOLO ENKELGLASSYSTEM MED 4MM HÄRDAT GLAS

Solo enkelglassystem för uterum är ett flexibelt och stilrent glassystem av hög kvalité anpassat för sommarsäsongen. Glaspartierna kan utformas som skjutparti, fast parti och flera kombinationer där emellan. Vårt Solo enkelglassystem är skapat för att fungera som ett komplett inglasningssystem för uterum oavsett mått.

Med hjälp av ett 4 mm härdat enkelglas passar glaspartierna utmärkt till uterum eller inglasad altan där man önskar vindskydd, en tidigare vår samt en längre sommarsäsong. Solo enkelglassystem för sommar kan väljas i tre olika standardkulörer –  vit, svart och grå, utan extra kostnad vilket gör att du kan matcha dina glaspartier med befintlig villa utan att kompromissa prismässigt.

Glaspartierna tillverkas helt måttanpassat efter önskade millimetermått men kan även väljas i standardmått till ett mer fördelaktigt pris. Solo enkelglassystem är en populär produkt med många tekniska fördelar såsom ställbara hjul, snäpphandtag, vindtätande borstlister samt gummibufferts för mjuka anslut.

 

GLASPARTIER SOMMAR PASSAR DIG SOM VILL: 

– Ha en vindskyddad miljö utomhus med inomhuskänsla.
– Bjuda in nära och kära till en skyddad sommarmiljö oavsett väder.
– Ha ett extra ombonat sommarrum till ditt hem.
– Njuta av myggfria sommarkvällar.

 

Upptäck hela sortimentet >>

uterum limträstomme expodul sommar inglasning solo enkelglassystem

grönt uterum pulpet limträstomme sommar barnarspbygg expodul uterum återförsäljare


 

GLASPARTIER FÖRLÄNGD SOMMAR  symbol förlängd sommar

SOLO ENKELGLASSYSTEM MED 4 MM HÄRDAT ENERGIGLAS

 

Solo enkelglassystem – Förlängd Sommar passar dig som vill ha en förlängd sommarsäsong med ditt uterum. Det är den perfekta kombinationen av hög kvalitet, funktion och prisvärdhet samtidigt glaspartierna erbjuder en förbättrad upplevelse av uterummet, där varje dag blir en njutbar stund.

Glaspartierna är uppgraderade med energibelagt glas för att erbjuda en bättre isolerförmåga. Detta minskar inte bara risken för imma och rimfrost utan ger också en mer behaglig miljö och gör det möjligt att njuta av uterummet under längre tid på året.

Solo Enkelglassystem – Förlängd Sommar erbjuder en anpassningsbar design, från skjutpartier till fasta partier och olika kombinationer däremellan, för att passa dina specifika behov och önskemål. Varje del tillverkas helt måttanpassat eller kan väljas i standardstorlekar till ett mer fördelaktigt pris.

Förutom den höga kvaliteten kommer systemet med tekniska fördelar såsom ställbara hjul, snäpphandtag, vindtäta borstlister och gummibufferts för mjuka anslutningar som säkerställer en problemfri och långvarig användning av uterummet.

 

GLASPARTIER FÖRLÄNGD SOMMAR PASSAR DIG SOM VILL:

– Uppleva sensommaren från sin bästa sida utan att behöva bekymra dig för höstens antågande.
– Njuta av uterummet och under en längre tid på året utan att besväras av mygg.
– Njuta av vårens bästa sida tidigare på året.

 

Upptäck hela sortimentet >>

 

expodul uterum exal nordic 140 aluminiumstomme vit sommar sadeltak


 

GLASPARTIER VÅR & HÖST  symbol vår & höst

TWIN LIGHT SEMI-ISOLERGLASSYSTEM MED 20 MM D4-12 DUBBELHÄRDAT ENERGI ARGON ISOLERGLAS

 

Twin Light är ett bättre Vår & Höst-system än de traditionella systemen på marknaden som levererar både stilren design och robusthet. Det har kraftiga, oisolerade aluminiumprofiler och isolerglas med energibeläggning och argongasfyllning som möjliggör användning av uterummet från vår till höst.

Twin Light är ett komplett inglasningssystem för uterum, inkluderande skjutdörrar, skjutfönster, överljus, fasta partier och gavelspetsar. Skjutdörrspartiet är fullt anpassningsbart för att tillgodose olika behov och önskemål. Dessutom är cylinderlåsning med hakregel standard på Twin Light, vilket ger extra bra inbrottsskydd och trygghet.

Samtliga delar kan tillverkas måttanpassat eller väljas ur standardsortiment för att ge bästa möjliga pris. Oavsett vilket alternativ som väljs, garanterar Twin Light produkter av hög kvalitet och funktion.

 

GLASPARTIER VÅR & HÖST PASSAR DIG SOM VILL:

– Använda uterummet under större delen av året.
– Få ett kvalitativt semi-isolerat inglasningssystem till ett förmånligt pris.
– Njuta av säsongsväxlingar i naturen med utomhuskänsla fast inne.

 

Upptäck hela sortimentet >>

uterum limträstomme pulpettak vinterträdgård Uterum och Fönster AB insida vy

expodul uterum vinterträdgård med vinteringlasning med mötesöppning


 

GLASPARTIER VINTER  symbol vinter

TWIN ISOLERGLASSYSTEM MED 20 MM D4-12 DUBBELHÄRDAT ENERGI ARGON ISOLERGLAS
OISOLERAD SPÅRSKENA

 

Twin är ett system för uterum vinterträdgård med en stilren och modern design, speciellt utvecklat för att göra uterummet till en användbar och trivsam plats året runt. Med isolerade aluminiumprofiler och brutna köldbryggor i luckorna håller Twin effektivt värmen inne och minskar risken för kondensbildning.

Profilerna i luckan är utformade med brutna köldbryggor, vilket isolerar aluminiumet från både insidan och utsidan för att effektivt hålla kylan ute. Isolerglaset på 20 mm, har en energibeläggning och argongasfyllning med ett lågt U-värde på endast 1,3 (1,9 på hela partiet) vilket ger en effektiv isolering och minimerar värmeförlusterna.

Glaspartiet Twin är ett komplett inglasningssystem för uterum, inklusive skjutdörrar, skjutfönster, överljus, fasta partier och gavelspetsar. Alla delar kan tillverkas måttanpassat eller väljas ur standardsortimentet för att säkerställa bästa möjliga pris. Varje lucka är utrustad med dubbla justerbara hjul för smidig justering och montering. Dessutom ingår dubbla hakregellås på båda sidor, vilket ger extra säkerhet och trygghet för användaren.

 

GLASPARTIER VINTER TWIN PASSAR DIG SOM VILL:

– Använda uterummet året runt utan att behöva kompromissa väderväxlingar.
– Ha en vinterträdgård som ger dig en utomhuskänsla året runt.
– Kunna övervintra växter utan att riskera frostskador.
– Njuta av årstidernas skiften i ett rum som tål att värmas upp.

 

Upptäck hela sortimentet >>

 

expodul uterum sadeltak vinterträdgård kjell wikander linköping

 

 

TWIN+ ISOLERGLASSYSTEM MED 20 MM D4-12 DUBBELHÄRDAT ENERGI ARGON ISOLERGLAS
ISOLERAD SPÅRSKENA

Glaspartiet Twin+ är ett bättre system för uterum vinterträdgård med en stilren och modern design. Twin+ har isolerade aluminiumprofiler och brutna köldbryggor genom hela systemet, inklusive spårskenor som säkerställer optimal isolering. Tack vare isolerglaset med energibeläggning och argongasfyllning bibehålls ett lågt U-värde. Denna konstruktion gör det möjligt att njuta av både varma sommardagar och kyliga vinterkvällar i ditt uterum.

Twin+ glaspartier erbjuder en komplett lösning för inglasning av uterum och vinterträdgård, inklusive skjutdörrar, skjutfönster, överljus, fasta partier och gavelspetsar. Varje del kan måttanpassas efter specifika behov och önskemål eller väljas ur vårt breda standardsortiment för bästa möjliga pris.

Med Twin+ isolerglassystem finns ett brett urval av utföranden, vilket ger möjlighet att skapa det perfekta uterummet som passar den personliga stilen och behoven. Varje lucka är utrustad med dubbla justerbara hjul för smidig justering och montering. Dessutom ingår dubbla hakregellås på båda sidor, vilket ger extra säkerhet och trygghet för användaren.

 

GLASPARTIER VINTER TWIN+ PASSAR DIG SOM VILL:

– Ha isolerade aluminiumprofiler med brutna köldbryggor runt om hela glaspartiet – även i spårskenan.
– Få en högre tröskel som passar väl för sig som vill lägga klinkergolv innanför.
– Använda uterummet året runt utan att behöva kompromissa väderväxlingar.
– Ha en vinterträdgård som ger dig en utomhuskänsla året runt.

 

Upptäck hela sortimentet >>

 

expodu_uterum_byggservice-kjellwikander_pulpet_twin

uterum inglasning vinterträdgård


 

GLASPARTIER VINTER+ 

EXPOWOOD 115 TRÄ-ALUMINIUM GLASPARTIER

 

ExpoWood115 är ett fullständigt glasparti i trä med en gedigen och välisolerad konstruktion, kompletterad med en aluminiumbeklädd utsida, vilket gör det idealiskt för de som söker en maximalt isolerad vinterträdgård. Det skapar en utomhusmiljö där stil förenas med hållbarhet och funktionalitet i ditt drömuterum.

Detta glassystem erbjuder perfekta förhållanden för användning året runt och kan anpassas för olika behov, inklusive skjutparti, fast parti, fast parti med vädringslucka, altandörr och gavelspetsfönster.

Med en hel isolerglaskassett på 26 mm, försedd med energibeläggning och fylld med argongas, skapas en gräns mellan inomhus och utomhus. Den låter dig uppleva en omslutande utomhuskänsla samtidigt som den ger dig en obruten utsikt över trädgården och naturen utanför.

Aluminiumbeklädnaden på partiet kan väljas i standardkulörerna vit, grå och svart utan extra kostnad, men kan också specialbeställas i önskad RAL-kulör. Träramens insida täcks med en högkvalitativ akrylfärg som matchar den eleganta yttre estetiken.

 

GLASPARTIER VINTER+ PASSAR DIG SOM VILL:

– Använda uterummet året runt utan att behöva kompromissa med tuffa, nordiska klimatet.
– Ha en vinterträdgård som ger dig ett rum för hela livet.
– Njuta av en fullisolerad vinterträdgård.

 

Upptäck hela sortimentet >>

 

expowood115 trä-alu partier vinterträdgård glaspartier expodul uterum