Skicka offertförfrågan

Starby Uterum AB

ÅTERFÖRSÄLJARE UTSTÄLLNING

Västra Kyrkogatan 6, 596 33 Skänninge, Sverige

0143 500 00

kontakt@starbyuterum.se

https://www.starbyuterum.se/

Starby Uterum skapar kundanpassade uterum med guldkant och är återförsäljare för Expodul sedan många år. Förutom uterummet erbjuder vi många tillval såsom värmare, belysning, solskydd och uterumsgolv. Bygg och montering med egen personal.
starby uterum utställning i vadstena återförsäljare av expodul uterum

Välkommen in till vår utställning i Skänninge!

Här finner du svart Solo Enkelglassystem med spröjs, Twin Light skjutfönster med bröstning, Twin Light fast parti med vädringslucka, Twin+ skjutparti med fast överljus och det finns även möjlighet att se Solo fasta partier samt Expo Wood Trä-Aluminium 2-delat skjutparti. Välkommen!

Upptäck alla glaspartier här > 

starby uterum utställning i vadstena återförsäljare av expodul uterum

 

STARBY UTERUM | ÅTERFÖRSÄLJARE MED UTSTÄLLNING

Expodul Uterums återförsäljare med utställning erbjuder dig som kund en möjlighet att känna och klämma på våra produkter för att underlätta din beslutsprocess. Med bra stöd från kunniga återförsäljare såsom Starby Uterum får du hjälp att hitta rätt lösningar för dina unika förutsättningar.

Upptäck kompletta uterum >

 


MÅTTANPASSAD KVALITÉ

Expodul Uterum är en produktionsenhet och genom samarbete med Starby Uterum når våra produkter slutkunden. Vi vill erbjuda dig som kund måttanpassade lösningar av kvalitativa uterumsprodukter, både dig som vill montera själv med även dig som önskar totalentreprenad.

Expodul Uterum har över 30 års erfarenhet av konstruktion och egen tillverkning av uterum, verandor och glaspartier, med det bredaste uterumsortimentet på marknaden. Vi har varit verksamma sedan år 1975 och vår vision är att skapa måttanpassade uterum för livskvalité, i kontakt med naturen.

Läs mer om oss på Expodul Uterum >

Börja skapa ditt perfekta uterum online!

Använd vår 3D-uterumsguide för att enkelt bygga ihop ditt unika uterum. Varje uterum behöver måttanpassas för bästa möjliga lösning. Börja bygga din uterumsdröm direkt på webben!

Uterumsguide 3D-verktyg